Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Περιορισμός στις μετακινήσεις στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης- Τι δήλωσε ο Χαρδαλιάς


Περιορισμός στις μετακινήσεις στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης- Τι δήλωσε ο Χαρδαλιάς
    Οι απαράδεκτες εικόνες με την γεμάτη από κόσμο, Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, φέρνει ακόμη πιο αυστηρά μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας, όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
    Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, βλέποντας τις εικόνες με κόσμο να σπεύδει στη Νέα Παραλία με την δικαιολογία πως πάει να ασκηθεί (κάποιοι το έκαναν, ενώ άλλοι όχι), αποφάσισε να προχωρήσουν πιο δραστικά μέτρα, μετά και την επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
    Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ο περιορισμός κίνησης πολιτών στην περιοχή από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επόμενη πρωινή) και καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η έναρξη ισχύος της απόφασης ξεκινά το μεσημέρι της Τρίτης και θα κρατήσει για 14 ημέρες.
     «Παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις για περιορισμένες και μόνο για ζωτικής ανάγκης μετακινήσεις, δυστυχώς η έκκλησή μας δεν έγινε αντιληπτή. Η μη τήρηση των μέτρων και των κανόνων περιορισμένης μετακίνησης φέρνει νέα, δυστυχώς πιο αυστηρά μέτρα», αναφέρει σε δήλωσή του κ. Χαρδαλιάς.
    Μετά την σύσκεψη που έγινε με Δήμο και Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν κιγκλιδώματα από το άγαλμα του Βότση έως και το Μέγαρο Μουσικής, αλλά και σε όλα τα κάθετα στενά που οδηγούν προς τη Νέα Παραλία, εμποδίζοντας την κίνηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου