Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ψηφιοποίηση Πολιτιστικού Υλικού προς τους Έλληνες Πολίτες


Ψηφιοποίηση Πολιτιστικού Υλικού προς τους Έλληνες Πολίτες
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΔΒ 
Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,
    Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης των μελών μας στη δύσκολη περίοδο, που διανύουμε, το ΔΣ του Συνδέσμου αναζητά θέματα ποιότητας και προτείνει σε σας. Η αναβάθμιση υπηρεσιών και η ψηφιοποίηση του ελληνικού Κράτους έχει προχωρήσει και στα θέματα πολιτισμού.  Το Ελληνικό Κράτος προχωρά στη προσφορά ψηφιακών τρόπων διάθεσης πολιτιστικού υλικού στους Έλληνες πολίτες που μένουν αναγκαστικά στο σπίτι.
    Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, «Συζητώντας με την Ιστορία», καλεί σε εικονικούς περιπάτους στα μουσεία στους αρχαιολογικούς χώρους και στους εποπτευόμενους οργανισμούς του, όσο #μένουμε_σπίτι. Δείτε το video.
    Ομοίως, το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων (ΤΑΠ) συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, έχει εμπλουτίσει την κεντρική του ιστοσελίδα www.tap.gr με ορισμένες από τις πιο σημαντικές εκδόσεις του, που απευθύνονται σε όλους μας
    Το Μήνυμα του Υπουργείου Πολιτισμού είναι, "Μένουμε σπίτι παρέα με τα βιβλία και τον πολιτισμό μας για να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί με το καλό, στους μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους και τα υπέροχα μουσεία μας.»  
    Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς,
Εκ του ΔΣ/ΣΑΑΔΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου