Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Δεν τους πιστεύεις….


Δεν τους πιστεύεις….
Γιάννης Μελεζιάδης
    Ακούς στην τηλεόραση και διαβάζεις σε όλες τις αξιόπιστες ιστοσελίδες πως υπάρχουν χιλιάδες νεκροί και η κατάσταση είναι κρίσιμη.
    Δεν το πιστεύεις.
    Βγαίνει ο πρωθυπουργός κάθε χώρας και κάνει λόγο για έναν πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό και ότι πρέπει να δράσουμε.
    Δεν το πιστεύεις.
    Βγαίνει ο κ. Τσιόδρας, ένας διαπρεπής επιστήμονας, ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες και τονίζει πως οι επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες και επικίνδυνες όσον αφορά στο μέλλον του κορονοϊού στη χώρα.
    Δεν τον πιστεύεις.
    Βγαίνουν γιατροί, που εργάζονται νυχθημερόν με αυταπάρνηση, και κάνουν έκκληση να μείνουμε σπίτι για να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας.
    Δεν τους πιστεύεις.
    Ρωτάς φίλους σου γιατρούς, βιολόγους, τον φαρμακοποιό της γειτονιάς σου, ανθρώπους που έχουν περάσει τη μισή τους ζωή διαβάζοντας για να γίνουν επιστήμονες και να βοηθάνε άλλους ανθρώπους τη γνώμη τους για όλα αυτά και αποκρίνονται πως αν δεν μείνουμε σπίτι η κατάσταση θα εκτροχιαστεί.
    Δεν τους πιστεύεις.
    Βγαίνει, όμως, η ΝίτσαΚίτσα, η Σούλα που δημοσίευσε σε ένα blog που είναι και κομματικές ιστοσελίδες πολλές φορές ότι ο ιός είναι μια απάτη για να σε φακελώσουν και εσύ την πιστεύεις.
    Λυπάμαι, αλλά είσαι ηλίθιος. Και εκτός από ηλίθιος είσαι και επικίνδυνος.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ 1974 ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΡΑ Η ΚΑΘΕ ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑ ΝΙΤΣΑ ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠτΔ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ. Γ.Δ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή