Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΗΡΏΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ


ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΗΡΏΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ
Το έστειλε ο Γιάννης Κόντης
Του Γεωργίου Κασσαβέτη Επισμηναγού (Ι) ε.α. - τ. Κυβερνήτου Ο.Α.

3 σχόλια:

  1. Ο Ορθολογισμός,η Λογική και τα Αυτονόητα Επιχειρήματά σας , συνάδουν ώστε
    να συμφωνήσω απολύτως με το Δημοσίευμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει απόλυτο δίκιο ο αρθρογράφος αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα μας έχουν κυριαρχήσει οι αριστεροί με τη βοήθεια της δήθεν δεξιάς γιατί αυτό που ενδιαφέρει τους πολιτικάντηδες είναι οι ψήφοι στις εκλογές. Αλλωστε είναι γνωστό όυι η δεξιά νομιμοποίησε το ΚΚΕ.
    Επίσης του λέω μπράβο γιατί εκτός της αλήθειας γράφει και το όνομα του.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Διαβάστε βιβλία για την αλήθεια ακόμη και δικά τους όπως του Λαζαρίδη, της Λαζαρίδου, του Παπαγαρυφάλλου, του Σταυρίδη κλπ
    Ελληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς, έχει περάσει ο μύθος ότι η λεγόμενη ΔΕΞΙΑ είναι κάτι διαφορετικό από την λεγόμενη ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ενώ στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, που το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η θρησκεία του κομμουνισμού (τάδε έφη ο + Γ. Γεωργαλάς, ο αριστερότατος θεωρητικός της – και καλά – ΔΕΞΙΑΣ χούντας του Παπαδόπουλου). Αλλά και σήμερα είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Ο πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ είναι σήμερα ο εξ απορρήτων του –και καλά – δεξιού Κούλη. Και τα πρόβατα συνεχίζουν να τους έχουν εμπιστοσύνη.
    Ακολουθούν την τεχνική του διαίρει και βασίλευε.
    Ή αλλιώς, το πως οι Ινδοί μοιράζονται σε δύο ομάδες και πιάνουν τον άγριο ελέφαντα. Αφού τον ρίξουν στον λάκκο που είναι σκεπασμένος με κλαριά, παρουσιάζονται μια ομάδα με κόκκινες κελεμπίες (οι κακοί) και αρχίζουν να τυρρανούν το ζώο για να το υποδουλώσουν. Αφού περάσει καμμιά εβδομάδα τυρρανίας του ζώου, έρχονται και οι άλλοι με τις άσπρες κελεμπίες (καλοί), οι οποίοι από την απέναντι πλευρά του λάκκου πολεμάνε τους κόκκινους , δήθεν υπέρ του ελέφαντα. Μετά από άλλη μια εβδομάδα «πάλης», οι καλοί νικάνε τους κακούς και εξαφανίζονται από το πεδίο της μάχης, ο ελέφαντας έχει πεισθεί ότι οι λευκοί τον αγαπάνε, και αρχίζει η διαδικασία υποδούλωσης του ζώου, το οποίο, όταν βγεί από τον λάκκο έξω στην κοινωνία, και δεί όλους γύρω του να φοράνε λευκές κελεμπίες (αυτό είναι το πιο σύνηθες ένδυμα του λαού), νοιώθει ότι όλοι τον αγαπάνε και αρχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή