Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/4/2020)
      Όσο ο καιρός ήταν συνεφιασμένος και έβρεχε, τις προηγούμενες μέρες, ήθελες βέβαια να βγείς «έξω», όμως ο καιρός σε απέτρεπε σε μεγάλο βαθμό. Εχτές, όμως, ήταν μια πραγματική ανοιξιάτικη ηλιόλουστη μέρα, και η επιθυμία για «έξω» ήταν κάτι παραπάνω από δελεαστική. Όμως, κατάφερα και αντιστάθηκα στον πειρασμό! Ευτυχώς που έχω και κάποιες γλάστρες, για να ασχοληθώ μαζί τους. Όμως, ούτε νέα λουλούδια μπορώ να αγοράσω, ούτε χώμα ή φάρμακα….  Τι να κάνουμε; Υπομονή….. Να δούμε, μέχρι πού θα πάει.
------------------------------------------
    Δεν μπορώ να κατανοήσω τον φανατισμό ορισμένων, σε θρησκευτικά θέματα. Εδώ, τα κυβερνητικά μέτρα σχετικά με τις λειτουργίες κτλ ακόμα και κατά το Πάσχα, τα αποδέχτηκε και συναίνεσε και η ίδια η Εκκλησία. Τι «φαγώνονται» τώρα αυτοί; Τα ξαναείπαμε. Δεν τα ξαναλέμε. Αυτό το Πάσχα, θα περάσει έτσι, από το μπαλκόνι, χωρίς πολλά «μάτς – μούτς», χωρίς αγκαλιές. Και φυσικά, και χωρίς… αρνί στη σούβλα! Για αυτό το τελευταίο, είμαι σίγουρος, πως θα υπάρξουν πάμπολλες παραβάσεις, που μάλλον δεν θα ελεγχθούν! Βέβαια, ίσως κάποιοι βγουν άτυχοι! Και να τους «τσιμπήσουν» αλλά και να μην ψηθεί καλά το αρνί….
------------------------------------------
    Και μια και μιλάμε για αρνιά στη σούβλα, σκέφτηκε κανένας , μήπως τον κορονοϊό τον έφεραν τα αρνιά και τα κατσίκια, για να γλυτώσουν το σούβλισμα;;;;
------------------------------------------
    Πέθανε και η Ονόρ Μπλάκμαν, στα 94 της χρόνια…. Πώς περνάει ο καιρός… Ακόμη και ο Σήν Κόννερυ το καλοκαίρι κλείνει τα 90….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου