Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/4/2020)
      Θα θυμάστε σίγουρα, πριν από κάμποσα χρόνια, είχε γίνει ένα «μπλάκ άουτ» στη Νέα Υόρκη, και μετά από 9 μήνες, με επίσημα στοιχεία, είχε σημειωθεί εκρηκτική αύξηση των γεννήσεων. Λέτε και εμείς, τον Δεκέμβριο του 2020 να έχουμε το ίδιο; Καραντίνα γαρ…..
------------------------------------------
    Κάποια θέματα, αρχίζουν και κουράζουν, εφ’ όσον επαναλαμβάνονται καθημερινά με λίγο διαφορετικά λόγια, ανάλογα με τις προθέσεις του γράφοντος. Έτσι και το θέμα του κυρίου Τσόδρα. Επανειλημμένα γράφτηκε, πως είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας και «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Συμφωνώ και υπερθεματίζω! Όμως, ΦΤΑΝΕΙ! Ότι ήταν να ειπωθεί και να γραφτεί, ειπώθηκε και γράφτηκε! ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ! Για να μην υπάρχουν και παρανοήσεις δηλαδή….
------------------------------------------
    Σε σημερινή ανάρτηση, μπορείτε να δείτε πώς θα μπορούσαν να πληρωθούν τα αναδρομικά, εάν δεν υπήρχε ο κορνοϊός.  Και τι πιθανόν να γίνει, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ! Για «αναδρομικά» κτλ δεν λέγαμε; Έ, να τα!
------------------------------------------
    Ελπίζω να απολαύσετε την ταινία «ΕΛ ΣΙΝΤ»,ένα από τα παγκόσμια αριστουργήματα. Οι μεγαλύτεροι ( καλή ώρα…) την έχουν δεί σίγουρα. Όμως ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου