Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/4/2020)
      Τελικά, στα μέτρα απαγορεύσεως κυκλοφορίας, ανακάλυψα ένα αναμφισβήτητο λάθος! Στις «βεβαιώσεις»! Και ναι, μες, ο εργοδότης μπορεί να δώσει ΒΕΒΑΙΩΣΗ στον εργαζόμενο κτλ, όμως, ο κάθε πολίτης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! Είναι παρανοϊκό! Το ίδιο ακριβώς έντυπο δεν θα έπρεπε να λέγεται «ΒΕΒΑΙΩΣΗ», αλλά «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ». Για να ξέρουμε και τι γράφουμε δηλαδή….
------------------------------------------
    Στα «υπο μελέτη» μέτρα για το Πάσχα, αναφέρεται πως θα απαγορευτεί το ΑΡΝΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ! Έ, να μην είμαστε και υπερβολικοί…. Εάν σε ένα σπίτι μένουν 8 ή και περισσότερα άτομα, γιατί θα πρέπει να απαγορεύεται; Μόνο στο φούρνο; Και, ας πάω και παρκάτω. Εάν μένουν δύο μόνο άτομα ( καλή ώρα…) δεν θα σουβλίσουν φυσικά αρνί, αλλά εάν βάλουν στην ψησταριά μερικά παϊδάκια, από πού και ως πού απαγορεύεται; Είπαμε, καλά είναι τα μέτρα, όμως ας μην το ρίξουμε και στο πολύ «φερμπότεν», έτσι; Εκτιμώ ότι πρόκειται για παρανόηση των προθέσεων των αρμοδίων.
------------------------------------------
    Τι γίνεται, ρε παιδιά; Πότε θα πάρουμε τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ;;;;;;;
------------------------------------------
    Και μια και εχθές λέγαμε για ιδεοβαρεμενους, κορονοϊό και μέτρα, έγινε και αυτό: Στην παραλία Θεσσαλονίκης, ( πού αλλού;) αστυνομικοί σταμάτησαν γυναίκα ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ(!!!) για έλεγχο. Εκείνη εξανέστη, τους επετέθη λεκτικά, δεν δεχόταν οποιοδήποτε μέτρο και απεκάλεσε «κότες» όλους όσους μένουν στο σπίτι. Θα λυπόμουν τον άνδρα της ( μάλλον… «σύντροφος»), εάν δεν υπήρχε η παροιμία «Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε» Σκέφτηκα, πως καλύτερα είναι να είσαι ζωντανή κότα, παρά ψόφιο πετεινάρι!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου