Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/4/2020)
   Πολύ φοβάμαι, πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε μία κατάσταση «μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα». Σκέπτεται την άρση σταδιακά των εκτάκτων μέτρων. Από την μια μεριά, αυτό εάν γινει, ενδεχομένως ( τι «ενδεχομένως», σίγουρα! ) ο κορονοϊός θα αναπτυχθεί επιθετικά αυξάνοντας τα κρούσματα, και φυσικά τους θανάτους. Από την άλλη μεριά, εάν οι περιορισμοί συνεχίσουν να υφίστανται για πολύ ακόμα, η οικονομική καταστροφή θα είναι σχεδόν ολική, εμείς δε, θα αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ( κυριολεκτικά ) για ασήμαντες αφορμές. Τι γίνεται λοιπόν;;;;;
------------------------------------------
    Και ο κ. Βρούτσης, μας λέει ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις για τα αναδρομικά! Καλά κάνει και το λέει, εκ του ασφαλούς, αφού αντικειμενικά δεν μπορουν να εφαρμοσθούν, λόγω οικονομικής καταστάσεως. Εκτός και εάν δοθούν με κουπόνια. Ένα είδος «εσωτεριού δανεισμού». Ας μην περιμένουμε κι πολλά, γιατί ως γνωστόν, «Με πορδές αυγά δεν βάφονται»!
------------------------------------------
    Οι «φήμες» λένε, πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε άσχημη κατάσταση, μετά από εγχείρηση καρδιάς. Μεταξύ μας, σκασίλα μας τώρα! Εκεί, υπάρχουν πολλοί Κιμ Γιονγκ Ουν για να συνεχίσουν το «έργο» του….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

1 σχόλιο:

  1. Οι δημοκρατίες δε διδάσκουν πειθαρχία, συνεργασία, ευθύνη, αλληλεγγύη,ούτε λύνουν προβλήματα και δεν υπάρχουν υπόλογοι. Υπάρχει αναρχια, ατιμωρησία, και ασυδοσία. Η Δικαιοσυνη επί δημοκρατίας δεν είναι τυφλη... Η Δημοκρατία είναι ένα καθεστώς της ΕΛΊΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή