Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/4/2020)
  Περιμένετε σοβαρές ειδήσεις σήμερα; Μεγαλοσαββατιάτικα; Δεν κουνιέται φύλο! Άλλωστε, ποτέ ο Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα δεν υπήρχαν σοβαρές ειδήσεις. Την Δευτέρα του Πάσχα, η είδηση είναι πάντα πόσοι σκοτώθηκαν κατά την «έξοδο του Μεσολογγίου»! Συγγνώμη, την έξοδο του Πάσχα ήθελα να γράψω και τα μπέρδεψα, αφού και στις δύο περιπτώσεις, οι αριθμοί είναι περίπου οι ίδιοι! Φέτος όμως, δεν θα έχουμε νεκρούς! Μερίμνησε ο κορονοϊός με την απαγόρευσή του…..
------------------------------------------
    Ο Αζναβούρ, «έφυγε».. Ο Χαλινταίη, «έφυγε» και αυτός… Και ποσοι άλλοι.. Τώρα ήρθε και η σειρά του Κριστόφ, που πολλοί τον μπέρδευαν με τον Ανταμό. Τα τραγούδια του, μένουν αιώνια. Ποιος δεν ξέρει το «ALINE», το  «OH! MON AMOUR», και τόσα άλλα; Ποιος δεν χόρεψε με αυτά τα ΧΡΥΣΑ τραγούδια της Δεκαετίας μας; Τώρα, έφυγε και αυτός, για να συμπληρώσει τους καλλιτέχνες του κλάμπ του Ουρανού….
------------------------------------------
    Τελικά, ίσως να είμαστε και λίγο χαζοί! Τα «βάψαμε μαύρα», επειδή αύριο δεν θα έχουμε το αρνάκι στη σούβλα ( πέφτει πολύ για 3-4 άτομα) το κοκορετσάκι μας και όλλα τα υπόλοιπα. Και κάνουμε σχέδια για αρνί στο φούρνο, στη γάστρα και όλα τα σχετικά. Όμως, πολύ εύκολα, θα μπορούσαμε να παραγγείλουμε και να μας έρθει με ντελίβερυ από τις ψησταριές που κάνουν αυτή ακριβώς τη δουλειά! Και είναι πολλά. Παραγγέλουμε 1 – 2 κιλά αρνί στη σούβλα, 1-2 μερίδες κοκορέτσι, και όλα καλά! Δυστυχώς, το σκέφτηκα αφού έχει ψωνισει η γυναίκα μου…..
------------------------------------------
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους, παιδιά, έστω και από το μπαλκόνι με την τηλεόραση. Του χρόνου, ελπίζουμε να είναι καλύτερα. Και προσοχή με την μαγειρίτσα το βράδυ, έτσι; Μην το παρακάνετε και βαρυστομαχιάσετε και δεν μπορέσετε αύριο να «τιμήσετε δεόντως» το αρνάκι που περιμένει…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου