Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/4/2020)
    Θαυμάσιος καιρός εχθές! Όλη μέρα συννεφιά, κάπου – κάπου ψιλοβρόχι, θερμοκρασία το πολύ 8 βαθμοί… Ρωτάτε εάν τρελάθηκα; Δεν τρελάθηκα καθόλου! Ήταν άριστες οι συνθήκες, για να μείνεις στο σπίτι, ακόμα και χωρίς κορονοϊό! Φανταστείτε, να είχε λιακάδα και 15 – 20 βαθμούς… Διπλό το μαρτύριο!
------------------------------------------
    Πολύ σωστή απόφαση η απόρριψη των ενστάσεων του ΠΑΟΚ ( κυρίως) αλλά και της ΞΑΝΘΗΣ. Να διευκρινίσω όμως, πως δεν αναφέρομαι στην ουσία της υποθέσεως, για την οποία δεν ξέρω λεπτομέρειες. Άλλωσττε, «πίττα που δεν τρώς τι σε νοιάζει και αν καεί»… Το ότι από πίσω είναι ο «συνήθης ύποπτος» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, λέει πολλά… Για την απόρριψη τώρα. Πιστεύω πως η απόφαση ήταν ειλημμένη από μέρες! Όμως, κοινοποιήθηκε τώρα, λόγω απαγορεύσεων  και καραντίνας. Γιατί, με κανονικές συνθήκες, οι τρελοί παοκτσήδες θα έκαναν πορείες, παράλληλα με τον… Επιτάφιο! Λυπάμαι βέβαια, όχι για τον ΠΑΟΚ, που το πρωτάθλημα ( ποιο;;;; ) το είχε ήδη χαμένο, αλλά για την ΞΑΝΘΗ, που μπλέκει αναίτια σε περιπέτειες παραμονής. Εκτός βέβαια, και αν έχει γίνει παράρτημα του ΠΑΟΚ. Φυσικά, εννοείται πως εάν στη θέση του ΠΑΟΚ ή της ΞΑΝΘΗΣ ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ, θα τον είχαν υποβιβάσει δυό κατηγορίες!
------------------------------------------
    Άνοιξε το TAXISNET για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, με προθεσμία μέχρι τέλος Ιουνίου. Κατάλαβα… Μέχρι τέλους Αυγούστου θα εννοούν σίγουρα…
------------------------------------------
    Πολύ λογικά η ηλικιωμένη στην Ιταλία έβγαλε βόλτα τη… χελώνα της. Για να μπορεί να την ακολουθεί. Ενώ, εάν ήταν σκύλος, μπορεί να μην τον προλάβαινε. Όμως, υπάρχουν ερωτήματα: Την είχε δεμένη με λουρί; Και εάν ΝΑΙ, από πού;;;; Ζήτω η τρέλλλλα!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου