Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/4/2020)
    Εάν είναι δυνατόν! Φτιάχνουν στη Σάμο «κλειστά κέντρα» λαθρομεταναστών, με ΠΡΟΚΑΤ οικίσκους, αγορασμένους από την…. ΤΟΥΡΚΙΑ!!!! Εάν είναι δυνατόν!!!!! Είναι, σαν να τους δίνουμε σφαίρες να μας πυροβολήσουν! Σίγουρα τα βρήκαν πιο φτηνά. Και εδώ το κέρδος κυριαρχεί…. Δεν διστάζω να ρίξω ευθύνες, όμως καποιοι υπεύθυνοι έπρεπε να πάρουν μέτρα, ώστε να μην γίνει αυτό που έγινε. Και ας μην πεί κανένας «Μα, δεν το ξέρανε». Όφειλαν να το ξέρουν! Για αυτό τους εχουμε, για αυτό τους πληρώνουμε!
------------------------------------------
    Τέλος και το ψάρεμα στα ποτάμια…. Για τους ερασιτέχνες, ήταν μια μορφή απασχόλησης, να ρίξουν καμιά πετονιά, για να περάσει η ώρα. Δεν τους έμεινε και τίποτα άλλο να κάνουν…. Δεν μπορώ να αντιληφθώ το σκεπτικό της αποφάσεως, όμως ίσως είναι και λίγο υπερβολικοί.
------------------------------------------
    Άντε, να τελειώνει η ηλεκτρονική εφαρμογή σχετικά με τα διπλώματα οδηγήσεως. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πρέπει τον Μάϊο να ανανεώσω το δικό μου, και… πού να τρέχεις τώρα… Άλλωστε, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα επιτρέπεται να τρέξεις….
------------------------------------------
    Πήγαν, λέει, οι αρμόδιες υπηρεσίες, να δώσουν βοήθεια σε τρόφιμα στους… Ρομά! Δεν την δέχτηκαν, τα πέταξαν, πλακώθηκαν στο ξύλο, έκαναν ζημίες, και όλα αυτά γιατί θέλουν την βοήθεια σε χρήματα! Και απειλούν, (με τι άλλο;)  πως εάν δεν τους τα δώσουν, θα αρχίσουν τις κλοπές. Τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

1 σχόλιο:

  1. Καλημερουδια φίλε μου Ανδρέα. Καλημερουδια σε όσους Μενουμεσπιτες και Μενουμεσπιτησες σε διαβαζουν και τους ψυχαγωγεις.
    Η Τουρκία είναι 4η αμυντικη δυναμη στην Ευρώπη. Εμείς 10η. Επίσης το 67% των προμηθειων είναι από εγχωρια παραγωγη. Εμείς το 9%. Έχει πρωτογενη και δευτερογενη παραγωγή. Εμείς όχι.Είναι 16η οικονομική δύναμη σε όλο τον κόσμο! Έχει ηγέτη τον Ερντογιανη! Εμείς είμαστε οι τελευταίοι της ΕΕ και έχουμε ηγέτες τους Αλεξοκουληδες! Και το κυριότερο:
    Εμείς είμαστε ένα γερασμένο κοπάδι και αυτοί νεο, συνεχώς ανανεωμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή