Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/4/2020)
    Έχουμε όσα έχουμε στο κεφάλι μας, να και το ετήσιο σόκ . Η Φορολογική Δήλωση, το περίφημο Ε1! Άρχισαν τα όργανα… Για πρώτη φορά θα πούμε «ευτυχώς», γιατί υπάρχει και κάτι άλλο, εκτός από τον κορονοϊό και τα σχετικά του, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Πάντως, είναι νωρίς ακόμα για το Ε1. Μην βιάζεστε. Όχι πως περιμένω τροποποιήσεις και ελαφρύνσεις, αυτά δεν γίνονται. Όμως, ας περιμένουμε το «γνωστό» βιβλιαράκι των οδηγιών πρώτα, και ύστερα το «ψάχνουμε».
------------------------------------------
    Το παιχνίδι «ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ» είναι σε εξέλιξη, ακόμα και από την πρώτη μέρα της Μεγάλης Εβδομάδος. Πρόστιμα, πινακίδες και πάει έγοντας… Πάντως, θα είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα «επιχειρήσουν» να πάνε για Πάσχα στο χωριό. Και θα σκαρφιστούν όποια «κομπίνα» μπορούν, για να περάσουν τα «μπλόκα». Και, άντε και τα κατάφεραν, Και τι έγινε;;;; Γλύτωσαν; Έκαναν Πάσχα όπως ήθελαν; Κολοκύθια τουμπανα! Το πρόβλημα είναι εδώ και παραμένει! Εκτός και εάν το βλέπουν σαν παιχνίδι, όπως το έγραψα παραπάνω. Ας μην βιάζεται ο κόσμος, δεν θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβουμε πως ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ, παραμένει, και είναι ίσως πιο επικίνδυνο τώρα, αφού ο κόσμος βαρέθηκε την καραντίνα και τις απαγορεύσεις, και πολλοί θα προσπαθήσουν να τις «παρακάμψουν». Και τότε, θα μπορούμε να αναφωνήσουμε: ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!
------------------------------------------
    Καθημερινά, πολλές θεραπείες και εμβόλια ανακοινώνονται για τον κορονοϊό. Όμως, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! Απλώς, έρευνες, που ευελπιστούμε να έχουν καλό αποτέλεσμα και να δημιουρφήσουν την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου