Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/4/2020)
      ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ σήμερα!... Είπα να σας βάλω μερικά ψέματα, όμως το μετάνοιωσα, γιατί αφ’ ενός δεν θα τα πιστεύατε, και αφ’ ετέρου τα ΜΜΕ μας έχουν «φλομώσει» στα ψέματα και στις… κατά την κρίση τους εκτιμήσεις. Άσε, και το 2021 θα έχει Απρίλιο!
------------------------------------------
    Ο Μάρτης, «ο γδάρτης και παλουκοκάφτης» όπως τον λέει ο λαός, πάει, πέρασε! Τέτοιος Μάρτης, να μην ξαναέρθει! Και σε προσωπικό αλλά και σε γενικό επίπεδο. Έχασα 3 συμμαθητές, στον Έβρο κοντέψαμε να «πιαστούμε στα χέρια» ( και όχι μόνο.. ) με τους γείτονες, να και ο κορνοϊός «στο καπάκι» για να … στρώσουμε. Με όλες τις απαγορεύσεις και τα μέτρα που έχουν ληφθεί, τα οποία ΚΑΛΩΣ ΕΛΗΦΘΗΚΑΝ, και ίσως θα έπρεπε να είναι αυστηρότερα, ιδιαίτερα το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, το οποίο αφήνει πολλά «παραθυράκια» για τους… βολταδόρους.
------------------------------------------
    Και μια και είπαμε για την απαγόρευση κυκλοφορίας και τους βολταδόρους, θέλω να τους ρωτήσω κάτι: Τι νόμισαν, πως έκλεισαν τα σχολεία, τα μαγαζιά, και όλα όσα έκλεισαν ακόμα, για να μπορούν… απερίσπαστοι να κάνουν τις βόλτες τους στην παραλία; Τόσο αυνάνες είναι, που δεν καταλαβαίνουν τον λόγο για τον οποίο γίνονται αυτά; Άκουσα και το άλλο, και μου έπεσαν και τα υπόλοιπα μαλλιά: Οι κομμουνιστές ( ΌΧΙ ΟΛΟΙ ) δεν δέχονται τα μέτρα, γιατί πιστεύουν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και επειδή τα πήρε…. ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Έ, τι τους λές αυτούς τώρα; Μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κουβέντα, εκτός από κάποιες «αντιπολιτευτικές» κραυγές μεμονωμένων στελεχών του. Δηλαδή, εάν τα έπαιρνε ο Κουτσούμπας θα ήταν καλά;;;; Μην ψάχνετε για το πώς δημιουργούνται προβλήματα στην Ελλάδα…. Είναι φανερό!
------------------------------------------
    Βέβαια, είναι γνωστό πως όταν κάποια στιγμή τελειωσουν όλα αυτά, τότε θα βγούν αλλόφρονες και ποτισμένοι μέχρι το μεδούλι τους ιδεοβαρεμένοι της αντιπολίτευσης, να κατηγορησουν τον Μητσοτάκη για αυτά που έκανε. Και σαν βασικό επιχείρημα θα έχουν την οικονομική κατάσταση, η οποία θα έχει τα μαύρα της τα χάλια (το ξέρουμε από τώρα ) Και τότε, σύμφωνα  με την πάγια τακτική όλων, θα λένε για το… τι θα έπρεπε να έχει γίνει!
------------------------------------------
    Εγώ ξέρω, πως όταν λαμβάνονται κάποια μέτρα για οποιοδήποτε λόγο, ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ! Διαφορετικά, «ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΟΓΟ, ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ». Είπατε τίποτα;
------------------------------------------
    Το βιντεάκι με τον Χίτλερ, το είδα πριν μέρες, και μου το έστειλαν και φίλοι. Δεν μπορούσα να το «ανεβάσω», γιατί ανεβάζω μόνο όσα είναι σε youtube. Σήμερα το βρήκα όπως το ήθελα, και σας το…. προσφέρω για γέλιο.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου