Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/4/2020)
    Σκέφτομαι, πως η διατήρηση των μέτρων ( καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας κτλ ) πιθανόν να ευνοεί την κυβέρνηση. Είναι δεδομένο, χωρίς πολλές – πολλές επεξηγήσεις, ότι το οικονομικό κόστος της όλης υποθέσεως, θα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Και να δούμε πού θα βρούμε τα λεφτά που χρειάζονται…. Όμως, μπορεί σε αυτό να βοηθήσουν οι «ανυπόταχτοι», οι «ελεύθεροι πολιορκημένοι», οι «γενναίοι» κτλ που γράφουν τα μέτρα στα παλιά τους τα παπούτσια και κάνουν παραβάσεις, έτσι, για… το γούστο τους! «Μαγκιά» το θεωρούν. Έ, λοιπόν, αυτονών τα πρόστιμα θα βοηθήσουν την κυβέρνηση να ανταπεξέλθει!
------------------------------------------
    Με τους Ρομά ( τους «γύφτους» δηλαδή…) δεν βγαίνει άκρη. Εκεί που λέμε για τη Λάρισα, να τοι στην Κομοτινή να κάνουν γάμους με χαρές και πανηγύρια, αγκαλιές και φιλιά και όλα τα παρεπόμενα! Αυτούς, δεν τους πιάνει τίποτα! Τι απαγορεύσεις και .. τρίχες. Χωρίς να το ξέρουν, εφαρμόζουν τον «νόμο της αγέλης» που ήθελε να εφαρμόσει ο Μπ. Τζόνσον στη Βρετανία. Παρεμπιπτόντως, βγήκε από την εντατική και από ό τι φαίνεται, την… σκαπούλαρε!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

1 σχόλιο:

  1. Εχεις την απορια, Αγαπητε μου Ανδρέα που θα βρουν τα λεφτά για την μετά Κορονοιο Εποχή; Απλό και πολύ εύκολο. Θά υπογραψουν όλοι μαζί το Τεταρτο Υπερμνημονιο, όπως και τα άλλα τρία! Εκεί θα κολλησουν; Τώρα που πηραν το κολαι;
    Προστιμαρουν όλο τον κόσμο με τον επικεφαλης "Ντομπερμαν" Χαρδαλια! Εκτός των Ρομα και των Λαθρομεταναστων! Γιατί; Εμείς είμαστε τα κοροιδα;
    Αυτοι πού διελυσαν το ΕΣΥ και μας σβερκωσαν μνημονια επαχθη δέν πρέπει να πληρωσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή