Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/4/2020)
      Φυλάκισαν στη Χίο ένα αγρότη, που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα δυό λαθρομετανάστες που του είχαν «ρημάξει» ( μαζί με άλλους) τις καλλιέργειές του και τα εργαλεία – μηχανήματά του. Τους δε λαθρομετανάστες, τους πάνε για…. ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ! Διαβάστε την ανάρτηση παρακατω. Τι να πώ; Προφανώς ο αγρότης πρέπει να βελτιώσει το «σημάδι» του και να μεταχειρίζεται … κάπως μεγαλύτερα σκάγια!
------------------------------------------
    Προβλέπω ότι τις ημέρες πρίν από το Πάσχα, θα γίνει «χαμός» με τους εξυπνάκηδες που θέλουν σώνει και καλά να πάνε να κάνουν Πάσχα στο χωριό. Και επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν αυξάνοντας ταχύτητα, ελπίζω να μην έχουμε και θύματα. Πάντως, θα γίνει το «ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ»!
------------------------------------------
    Το άλλο που βλέπω να έρχεται, είναι ο «πόλεμος» μεταξύ των υπερβολικά θρησκευομένων και της Ιεράς Συνόδου, που δεν τους αφήνει να πάνε στην εκκλησία. Περιφορά Επιταφίου εντός! Ανάσταση, πάλι εντός! Το Άγιο Φώς δεν θα γίνει delivery! Θα έλεγα πως «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι», όμως αυτό ήδη γελάει, επειδή… γλύτωσε τη σούβλα!
------------------------------------------
    Σήμερα, είναι η τελευταία δημοσίευση του βιβλίου «Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ» του Τζώρτζ Χόρτον. Ελπίζω να ήταν και για εσάς ενδιαφέρον, όπως και για εμένα. Τώρα, ψάχνω να βρώ κάτι άλλο ανάλογο. Για μια στιγμή, σκέφτηκα «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ», όμως πιστεύω πως αυτό το βιβλίο υπάρχει σε όλα τα σπίτια, εκτός βέβαια από τα σπίτια των ιδεοβαρεμένων. Θα ψάξω κάτι άλλο, και όλο και κάτι θα βρεθεί στη βιβλιοθήκη μου.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου