Κυριακή 29 Απριλίου 2018

"Κλείδωσε" η αναβάθμισή των F-16 - Συνεδρίασε εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ


"Κλείδωσε" η αναβάθμισή των F-16 - Συνεδρίασε εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ
    Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και 'Αμυνας (ΚΥΣΕΑ), σε συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με αντικείμενο την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.
    Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού "κατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας ότι η Αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας τα επόμενα έτη, το ΚΥΣΕΑ ομοφώνως ενέκρινε την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης 85 αεροσκαφών".
    Όπως αναφέρεται, στην ομόφωνη αυτή απόφαση συνέβαλε η αποδοχή από την αμερικανική πλευρά του προγράμματος πληρωμών. Την Τρίτη, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγέλης Καλπαδάκης είχε συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη κατά την οποία του ζήτησε παράταση του χρόνου μετά τις 30 Απριλίου, καθώς υπήρχε δυσκολία στην καταβολή των χρημάτων που απαιτούνται. Η απάντηση των Αμερικανών ήταν θετική, με αποτέλεσμα την ομόφωνη έγκριση του Συμβουλίου, ενώ τώρα αναμένεται η έγκρισή από την Βουλή.
    Την έγκριση της αναβάθμισης των F-16 σε VIPER ανακοίνωσε και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή "μία μεγάλη ημέρα για την Πολεμική Αεροπορία".

1 σχόλιο:

  1. ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" , ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ,ΟΤΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ A/Φ F-16 ,3 ΓΕΝΕΑΣ (FLY BY WIRE ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΩΔΙΟΜΕΝΟΥ ΒΡΟΓΧΟΥ) ΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ 1978 (!!!!!!!!!!!).........ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ !!!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ -ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ -ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ-ΑΠΟ ΤΑ 100 ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ- "ΑΟΡΑΤΑ" (STEALTH) ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ Α/Φ F-35 ,ΤΥΠΙΚΑ 4 ΓΕΝΕΑΣ (FLY BY LIGHT, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ) Ή ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ 5 ΓΕΝΕΑΣ ,ΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 2016 ,ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΧΩΡΕΣ....ΠΛΗΝ THΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΗΣ ..(..ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΑΣ) .ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΑ ΝΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Ή ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΗΤΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ (ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ) ΠΛΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟ "ΕΛΑ ΡΕ ....ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΕΡΣΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΦΛΟΓΟβόλο" ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ,ΑΦΟΥ KAI ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ FREMM ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΟΝ ΦΛΟΓΟβόλο ΑΠΟ ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΠΑΙΖΑΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" -ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ -ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΞΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ -ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ "ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ Ή ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ" ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΦΛΟΓΟβόλου".ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΝΣΗ makfloga@yahoo.gr.ΑΝΤΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ.ΤΗΛ.2311210-640 ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή