Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/4/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/4/2018)
Ανδρέας
    Έχετε ιδέα από Αρχάγγελο Ρόδου; Αυτό και μόνο μου δίνει το δικαίωμα να αμφισβητήσω τα πάντα, σχετικά με τον βιασμό της μαθήτριας από τον καθηγητή. Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα περι Αρχαγγέλου, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!
-----------------------------------------
    Το ότι το κράτος ήταν απατεώνας, το ξέραμε από καιρό. Το ότι έγινε και κλέφτης, έ, και αυτό το μάθαμε! Τους γράφει όλους στα «τέτοια» του και κάνει ό τι του γουστάρει. Τελικά, το κράτος εξελίσσεται σε εχθρό του λαού. Για κοίτα, ρε φίλε, που αρχίζουμε να πλησιάζουμε τα «αριστερά» συνθήματα, επειδή έχουμε… «αριστερή» κυβέρνηση… Κλέφτες, παιδί μου, κλέφτες! Και μάλιστα ερασιτέχνες, αφού όλες οι κλεψιές τους βγαίνουν στη φόρα! Για ΕΑΣ και ΑΚΑΓΕ γράφω…..
-----------------------------------------
    Μέχρι τέλους Ιουνίου οι δηλώσεις στην Εφορία. Μην βιάζεστε! Αρχές Ιουνίου, είναι μια χαρά. Μόνο να μην το ξεχάσετε…. Πάντως, όσοι έχουν μοναδικά εισοδήματα από μισθούς και συντάξεις, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗ. Είναι πολύ απλά.
-----------------------------------------
    Μην παραλείψετε να δείτε την σημερινή ταινία στο ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ. Πρέπει να την δείτε. Ιδιαίτερα, εάν «φεσωθήκατε» και αγανακτήσατε με την… «ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου