Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Του Δημήτρη Βαλασίδη (*)
    Στην Πατρίδα μας σήμερα δραστηριοποιούνται πολύ ή λιγότερο πολλά κόμματα και κινήματα που ιδρύθηκαν από αγνούς Πατριώτες με επιδιώξεις έντιμες και θεμιτές. Η δημιουργία τους υπαγορεύτηκε από τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων, που δεν μπορούσαν να ανεχθούν την καταστροφική πολιτική των κομμάτων εξουσίας. Συμμετέχουν όμως στον δημόσιο βίο με μικρό αριθμό ικανών στελεχών και υποστηρικτών. Η προσπάθεια είναι αξιέπαινη, αλλά τα αποτελέσματα μικρά και αμφίβολα. Οι εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών απέδειξαν, ότι μεμονωμένα εγχειρήματα δεν έχουν καμμιά πιθανότητα επιτυχίας.
    Η Πατρίδα κινδυνεύει, όχι από τους ξένους, αλλά από το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο της ανικανότητας, της διαφθοράς και της οικογενειοκρατίας που λυμαίνεται τον τόπο επί 44 ολόκληρα χρόνια. Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν; Τα συμφέροντα είναι πολλά και μεγάλα και προσπαθούν λυσσαλέα να μας κρατούν διχασμένους.
    Η λύση είναι μία και μοναδική και αποτελεί λαϊκή επιταγή που καθημερινά την ακούμε από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες. Ισότιμη συνεργασία όλων των πατριωτικών δυνάμεων στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πατριωτικού σχηματισμού για την σωτηρία του Έθνους. Δεν είναι καιρός για εγωισμούς, προσωπικές φιλοδοξίες και ηγεμονισμούς. Αν δεν συμφωνήσουμε θα έχουμε βαρύτατες ευθύνες απέναντι στον λαό και την ιστορία.
    Πολλές πατριωτικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και είναι έτοιμες να συνεργαστούν ισότιμα με όλους όσους δεν έχουν σχέση με το φαύλο παρελθόν και αγαπούν πραγματικά την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένεια.
    Το πλαίσιο συνεργασίας, μεταξύ άλλων, θα μπορούσε να περιλαμβάνει:
·       Ανεξάρτητο επικεφαλής για τον συντονισμό της όλης προσπάθειας που θα είναι «πρώτος μεταξύ ίσων»
·       Εξωτερική πολιτική με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και μόνον.
·       Νέο σύνταγμα με απάλειψη όλων των στρεβλώσεων του ισχύοντος.
·       Μέτρα για την οικονομική ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας.
·       Αποτελεσματική αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.
·       Μέτρα για το δημογραφικό πρόβλημα.
·       Καταπολέμηση εγκληματικότητας.
·       Συμφωνία για παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο όλων εκείνων των πολιτικών που κατέστρεψαν την χώρα και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό.
    Ας το τολμήσουμε πριν είναι πολύ αργά.
    Οι καιροί ου μενετοί.
(*) Ο Δημήτρης Βαλασίδης είναι:
Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος-Συγγραφέας, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Γεν. γραμματέας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου