Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/4/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/4/2018)
Ανδρέας
    Μέχρι πριν 4-5 χρόνια, ο Ερντογάν ήταν σχετικά λογικός, και οι σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας δεν ήταν άσχημες, με τις παραδοσιακές πλέον παραβάσεις και παραβιάσεις του εναέριου χώρου και του Αιγαίου. Τότε, αν θυμάστε και εσείς, κυκλοφόρησαν κάποιες ανεπιβεβαίωτες φήμες, για την υγεία του, για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Επαναλαμβάνω, ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ!. Από την στιγμή εκείνη και έπειτα, η συμπεριφορά του, και κατ’ επέκταση η συμπεριφορά της Τουρκίας τόσο έναντι της Ελλάδος όσο και διεθνώς, μεταβλήθηκε σταδιακά, με αποκορύφωμα τις μετά το «πραξικόπημα» Γκιουλέν ενέργειές του, ΔΙΕΘΝΩΣ! Λογική εξήγηση δεν υπάρχει, εκτός από το ότι το πρόβλημα υγείας είναι πραγματικό, και διαισθανόμενος πλέον το τέλος ( της εξουσίας ή και της ζωής του ), θέλει να βάλει την δική του «σφραγίδα» στην ιστορία της Τουρκίας. Αυτό θα εξηγούσε όλες του τις ενέργειες, τόσο στη Μέση Ανατολή, όσο και εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το θέμα, το σκεπτικό του οποίου δεν επαληθεύεται. Ο χρόνος, θα δείξει κατά πόσο αληθεύει. Προς το παρόν, είναι ένας συνδυασμός γεγονότων και απλός συνειρμός.
----------------------------------------
    ΖΗΤΩ! ΗΡΘΕ ΤΟ ΝΕΡΟ! Στη Θεσσαλονίκη… Πολύ μας ταλαιπώρησε, όμως η βλάβη ήταν πολύ σοβαρή. Και, όσα ακούγονται για ευθύνες της κυβέρνησης, είναι βλακείες! Είπαμε, να κάνουμε αντιπολίτευση, αλλά με λογική! Δεν κατάλαβα δηλαδή, έκανε «μαγικά» ο Τσίπρας και έσπασε υπόγειο κεντρικό αγωγό της ύδρευσης; Μήπως ήθελε το ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η βλάβη; Και λίγη λογική χρειάζεται. Δεν είναι όλα κατάλληλα για πολιτική εκμετάλλευση. Υπάρχουν σοβαρώτερα θέματα ( Σκοπιανό… )
----------------------------------------
    Πού τις είδαν τις…. ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό; Ένα έχω να πώ. «Βάστα, Ζάεφ, γερά, σε εσένα μόνο ελπίζουμε»! Να είσαι ανυποχώρητος, ώστε ΝΑ  ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Εκτός και εάν κολοτουμπίσεις την τελευταία στιγμή. ( Ετούτοι δεν έχουν «μπέσα» )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου