Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Επιχείρηση της ΜΙΤ για διακίνηση λαθρομεταναστών εξαρθρώθηκε στην Θράκη



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Επιχείρηση της ΜΙΤ για διακίνηση λαθρομεταναστών εξαρθρώθηκε στην Θράκη
ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
    Επιχείρηση της ΜΙΤ διακίνησης λαθρομεταναστών στην Θράκη με σκοπό την πληθυσμιακή αλλοίωση της περιοχής στο μέλλον εξαρθρώθηκε στην Θράκη.
    Μετά από περιπετειώδη νυχτερινή καταδίωξη ενός μπορντό BMW 316 με βουλγαρικές πινακίδες στην Ξάνθη αποκαλύφθηκε ότι οι διακινητές ήταν τρεις Τούρκοι (τι τυχαίο) και μάλιστα αξιωματικοί (!) που έφεραν διπλωματικά διαβατήρια!
    Δηλαδή εργάζονταν για το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.
    Αστυνομικός της ομάδας ", είδε από μακριά ύποπτες κινήσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και πλησίασε για να το ελέγξει.
    Ο οδηγός του Ι.Χ.  αμέσως πάτησε γκάζι και, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, παραβίασε κόκκινα και στοπ σε κεντρικούς δρόμους, μπήκε ανάποδα σε μονόδρομους με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κίνδυνο να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα!
    Τελικά, ο αστυνομικός κατάφερε να εγκλωβίσει το BMW, αλλά οι επιβάτες βγήκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Στο μεταξύ, είχαν καταφθάσει ενισχύσεις κι έτσι μόνο ο οδηγός κατάφερε να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν… οκτώ άτομα, δυο από τα οποία ήταν Ιρανοί που ήταν κρυμμένοι στο πορτ μπαγκάζ!
    Δυο από τους επιβάτες του BMW είχαν γνήσια διπλωματικά διαβατήρια Τούρκων αξιωματικών, όπως και ο οδηγός που αναζητείται, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί και η ΕΥΠ για τη σύλληψή τους. Τα ερωτήματα που απασχολούν τις διωκτικές αρχές, είναι πώς πέρασαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, αλλά και γιατί ενεπλάκησαν σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών έχοντας μαζί τους τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου