Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

"Επιτέλους αποκτήσαμε ξανά μια Αποικία !"



"Επιτέλους αποκτήσαμε ξανά μια Αποικία !"
Κανένα φρούριο δεν είναι τόσο ισχυρό , ώστε να μη μπορεί να κατακτηθεί με την δύναμη των χρήματος"
( Μάρκος - Τούλιος Κικέρων , Ρωμαίος πολιτικός , ρήτορας - δικηγόρος , συγγραφέας και φιλόσοφος , 46 π. Χ ).
    Με αυτό το απόσπασμα ( "τσιτάτο" ) σαν εισαγωγή ξεκινά το άρθρο για την σύγχρονη ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΌ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ" , για να παραθέσει αμέσως μετά το εκπληκτικό ειρωνικό - σαρκαστικό σχόλιο του "Καμπαρετίστα" ( γνωστού καλλιτέχνη της γερμανικής θεατρικής πολιτικο - κωμικής "Επιθεώρησης" ) Μαξ Ούτχοφ : "... επιτέλους αποκτήσαμε ξανά μια Αποικία
    Ποιος από τους Νοσταλγούς του παρελθόντος δεν θα επιθυμούσε να ζήσει κάποια στιγμή την περίπτωση αυτή. Και φαντάσου πόσο πρακτικό είναι να διαθέτει κανείς την ευκαιρία να αποκτήσει μια Αποικία εδώ δίπλα , κοντά στη γειτονιά του. 
    Η αλήθεια είναι πως ήταν ανυπόφορο και κουραστικό στο παρελθόν να πρέπει να εκτελείς Ιθαγενείς πυροβολώντας κάπου στη "Μαύρη Ήπειρο" , μέσα σε αυτή τη ζέστη και τα κουνούπια. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε το γεγονός πόσο πιο πρακτικά και εύκολα είναι σήμερα τα πράγματα , στο ν΄ αφήσεις να πεθαίνουν στην Ελλάδα συνταξιούχοι και βρέφη , ώστε να διασφαλιστεί - σιγουρευτεί η κερδοφορία των Γερμανών επιχειρηματιών... "
    Ας ευχαριστήσουμε τον "Max Uthof" και την «Γερμανική Επιτροπή & Ιστοσελίδα Συμπαράστασης στην Ελλάδα» που διαδίδουν στη γερμανική κοινή γνώμη αυτές τις πικρές αλήθειες για την ακολουθούμενη καταπιεστική & εκμεταλλευτική - αποικιοκρατική πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα
Wir haben wieder eine Kolonie
Keine Festung ist so stark, dass Geld sie nicht einnehmen kann
(Marcus Tullius Cicero/ römischer Politiker, Anwalt, Schriftsteller und Philosoph)
Wir leben in Zeiten zunehmender Öffentlichkeit und wenig ist Politikern und Personen des öffentlichen Lebens wichtiger, als die Fassade zu wahren, was nicht selten Beugung von Sprache zur Folge hat.
So sind Kriege bevorzugt „Interventionen mit militärischen Mitteln“, tote Zivilisten lediglich „Kollateralschaden“ und bei gewaltsam aus der Bevölkerung entfernten Bevölkerungsgruppen spricht man von „ethnischer Säuberung“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου