Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Βασίλης Χατζηπαναγής: 33 χρόνια μετά την ντρίμπλα του αιώνα.



Βασίλης Χατζηπαναγής: 33 χρόνια μετά την ντρίμπλα του αιώνα.
Μόνο όσοι τα έζησαν όλα αυτά, και εγώ τα έζησα ΟΛΑ, μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει ποδοσφαιρική ΗΔΟΝΗ!
9.1 χιλ.
    Το σκορ του αγώνα Ηρακλής – ΑΕΚ, στις 14 Μαρτίου 1982, έχει ξεχαστεί. Η ντρίμπλα του Βασίλη Χατζηπαναγή στον Τάκη Στυλιανόπουλο, όχι.
    Απ” όλες τις μεγάλες στιγμές του Βασίλη Χατζηπαναγή, αυτή είναι η πιο διάσημη. Με μία ασύλληπτη ντρίμπλα με τακουνάκι (!) ο «Νουρέγεφ» των ελληνικών γηπέδων άφησε τον δύσμοιρο αμυντικό της ΑΕΚ να τον κοιτάζει σαστισμένος και στο τέλος… να πέφτει στο έδαφος! Μία ντρίμπλα παγκόσμιας κλάσης, διότι τέτοιος παίκτης ήταν ο Χατζηπαναγής

    Ο Ηρακλής νίκησε 3-2 την ΑΕΚ, αλλά πραγματικά δεν είχε καμία απολύτως σημασία. Η ντρίμπλα του «Βάσια» είναι αυτή που έμεινε στην ιστορία, επιβεβαιώνοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ” όλα άθλημα που προσφέρει ωραίες στιγμές και συγκινήσεις.
    Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι ο Στυλιανόπουλος μνημονεύεται πιο πολύ για την ατυχία του να βρίσκεται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή (γιατί και ο… Μπαρέζι να ήταν, τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει, αλήθεια;), παρά για την υπόλοιπη αξιοπρόσεκτη καριέρα του.
    Δεν έχει νόημα να γράψουμε κάτι παραπάνω. Στην προκειμένη περίπτωση, οι 1.000 λέξεις είναι λίγες μπροστά σ” αυτά που «λέει» η εικόνα.
    Δείτε τα βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου