Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

4.Ένοπλη ομάδα απειλεί με δολοφονίες αν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
4.Ένοπλη ομάδα απειλεί με δολοφονίες αν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί
Νάτα, νάτα τα ‘’μαντάτα’’….
tribune.gr/
    Συναγερμός έχει σημάνει στην Κύπρο μετά την επιστολή της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης » Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης » που απειλεί τα κόμματα και τους βουλευτές ότι θα αναπτύξει ακόμη και δολοφονική δράση, σε περίπτωση που υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς των σπιτιών ως έχει.
    Η οργάνωση προειδοποιεί ότι θα υλοποιήσει τον στόχο της, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί, ενώ καλεί τους βουλευτές, εάν δεν μπορούν να αντιπροσωπεύσουν επάξια τον λαό, κατοχυρώνοντας τις περιουσίες του, να παραιτηθούν.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα Σημερινή στην επιστολή, που είναι γραμμένη με κεφαλαία γράμματα, η Ένοπλη Ομάδα επισημαίνει ότι, εάν ο νόμος για τους πλειστηριασμούς και ειδικά σε ό,τι αφορά την «κύρια κατοικία» περάσει από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και οι βουλευτές θα πρέπει «να είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες».
    «Εμείς δεν είμαστε τρομοκράτες και δολοφόνοι αλλά, αν χρειαστεί, θα γίνουμε για να υπερασπιστούμε τις περιουσίες μας και το μέλλον των παιδιών μας μέχρις εσχάτων. Για εμάς το σπίτι που κτίσαμε με τόσους κόπους είναι ιερό και απαραβίαστο. Ποτέ δεν θα πληρώσουμε εμείς για τα δικά σας λάθη και το φαγοπότι των τραπεζιτών. Οποιοσδήποτε βουλευτής από το κόμμα σας ψηφίσει υπέρ των εκποιήσεων ή απόσχει της ψηφοφορίας θα πληρώσει και το τίμημα, διότι αποχή σημαίνει και ανοχή» σημειώνουν χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου