Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

3.Πριν τους ισλαμοφασίστες, τους ιρακινούς δολοφονούσαν οι μισθοφόροι! Κόλαφος Αμερικανος δικαστής για την Blackwater…

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ
hellasforce.com
    Η εταιρία που έχει αναλάβει (με άλλο όνομα βέβαια) την προστασία της ουκρανικής νομενκλατούρας των ναζιστών του Κιέβου έλαβε συντριπτικό πλήγμα από τον Αμερικανό δικαστή Anthony Asuncion όταν αυτός απεφάνθη ότι οι δολοφονημένοι Ιρακινοί πολίτες, που έπεσαν στην Πλατεία Nisour από τα πυρά τεσσάρων μισθοφόρων της Blackwater, δεν αποτελούσαν κίνδυνο!!! Ο δικαστής ανοίγει το δρόμο και στους ενόρκους για να αποδώσουν δικαιοσύνη μετά από επτά χρόνια. Οι Paul Slough, Evan Liberty, Dustin Heard και Nicholas Slatten κατηγορούνται ότι σκότωσαν 14 Ιρακινούς πολίτες στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 όταν άνοιξαν πυρ εναντίον τους, ισχυριζόμενοι ότι εκτίμησαν ότι αυτοί αποτελούσαν κίνδυνο.
    Η αγωγή που δέχθηκε η ιδιωτική εταιρία ασφαλείας Blackwater για τον θάνατο και τραυματισμό απλών Ιρακινών πολιτών αποκάλυψε με λεπτομέρειες την απολύτως ανεξέλεγκτη λειτουργία των δυτικών μισθοφόρων στο Ιράκ και οδήγησε στην εκδίωξη της Blackwater από το Ιράκ. Άλλαξε το όνομά της σε Xe Services το 2009 και σε Academi το 2011.
    Η εταιρία δημιουργήθηκε από τον Erik Prince, δέκα χρόνια πριν από τη σφαγή των Ιρακινών πολιτών. Ο Erik Prince υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ και ήταν πρώην μέλος των Navy Seals. Η οικογένειά του ήταν «καραμπινάτη» στην υποστήριξη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μέχρι τη σφαγή στην Πλατεία Nisour η εταιρία του είχε λάβει περίπου $1 δις για υπηρεσίες προς την αμερικανική κυβέρνηση. Το 2006 είχε πάρει το συμβόλαιο προστασίας της Αμερικανικής Πρεσβείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου