Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

11.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

11.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Ανδρέας
    Μετά από τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά, έφτασε εχθές αργά το βράδυ εκτάκτως στην Αθήνα, ο Πόλ Τόμσεν.
    Αμέσως μετά την άφιξή του, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου πήρε μέρος σε σύσκεψη με τους κ.κ Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα. Η σύσκεψη διήρκεσε περι τις δύο ώρες, και μετά την λήξη της, ο κ. Τόμσεν μετέβη στο αεροδρόμιο και αναχώρησε με έκτακτη πτήση από την Αθήνα.
    Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωσή μας, η άφιξη του κ. Τόμσεν , οφείλεται στο πρόσφατο ε-μαιηλ, με το οποίο δίδονται εντολές στην κυβέρνηση σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις και εκκαθάριση των Αμυντικών Βιομηχανιών της χώρας.
    Από αξιόπιστες πηγές, ενημερωθήκαμε ότι κατά την σύσκεψη, ο κ. Τόμσεν επανέλαβε τις απαιτήσεις της τρό’ι’κα σχετικά με την αμυντική βιομηχανία, αλλά και τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας.
    Από ελληνικής πλευράς, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , με την σύμφωνη γνώμη και των άλλων που μετείχαν στη σύσκεψη, σε έντονο ύφος απάντησε στον κ. Τόμσεν ότι είναι απαράδεκτο να δίνονται εντολές στην ελληνική κυβέρνηση με ε-μαιηλ και ότι η ελληνική πλευρά απορρίπτει ασυζητητί τις προτάσεις της τρό’ι’κα, τόσο για την αμυντική βιομηχανία, όσο και για τις κατασχέσεις.
    Μετά την λήξη της συσκέψεως, και παρά το προχωρημένο της ώρας, ο κ. Σαμαράς συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για να ενημερώσει τους υπουργούς για τα αποτελέσματα της συσκέψεως. Το συμβούλιο διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρω’ι’νές ώρες και δεν έγιναν σχετικές ανακοινώσεις.
    Ο εκπρόσωπος τύπου, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον πρωθυπουργό για την ενημέρωση του ελληνικού λαού.
    Τα πιστέψατε, έ ? Τι καλά που θα ‘τανε, τι καλά που θα ‘τανε
    Αυτά μόνο στα όνειρα γίνονται.
    (Τώρα κατάλαβα πως γίνονται οι ειδήσεις…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου