Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

4.ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!

4.ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!
Όταν ο λύκος ενδύεται προβιά αρνιού. ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ… 
Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Το έστειλε ο Δημήτρης Ακριτίδης
   
Από χθες κυκλοφορεί μια είδηση, σύμφωνα με την οποία δόθηκε εντολή στην Αστυνομία να θεωρούνται «ύποπτοι για αξιόποινες πράξεις» όσοι φέρουν ελληνικές σημαίες και πατριωτικά συνθήματα στα ρούχα τους και αλλού: Δεν γνωρίζω αν....αληθεύει - καθώς υπάρχει βομβαρδισμός ψευδών ειδήσεων, ειδικά τις τελευταίες ημέρες - αλλά αυτή η πρωτοφανής ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ θα πρέπει να μας προβληματίσει.
    Κατάφεραν λοιπόν, οι «εθνικιστές» της Χ.Α, να συμβάλουν τα μέγιστα σε αυτό! Όχι πως δεν το περιμέναμε: Εδώ και χρόνια φωνάζουμε πως οι ναζιστικές πρακτικές, οι τακτικές συμμορίας και άλλα παρόμοια που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες και την Ελλάδα, θα έπρεπε να αποβληθούν. Ποια ήταν η απάντηση;
    «Μη μιλάς εσύ, θες το κακό του μοναδικού εθνικιστικού κινήματος». «Τα παίρνεις από τη ΝΔ, τον Σύριζα για να μας συκοφαντείς». Και άλλες παρόμοιες φαιδρότητες, που δεν χρειάζεται να αναφερθούν.
    Φτάσαμε λοιπόν, μετά από διάφορα περιστατικά βίας (και βλακείας) στα οποία πρωταγωνίστησαν μέλη της Χ.Α, να γίνει αυτό που φοβόμασταν και επιθυμούσαν σφόδρα οι πάσης φύσεως ανθέλληνες:
    Να μην τολμάμε να βγάλουμε λέξη για την Πατρίδα μας, γιατί θα θεωρούμαστε ναζί!
    Να μην διανοούμαστε να την υπερασπίσουμε, γιατί θα είμαστε εν δυνάμει μαχαιροβγάλτες!!!
    Γενικότερα, να μην μπορούμε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, γιατί θα χαρακτηριστούμε φασίστες!
    Με λίγα λόγια, πολλές από τις διατάξεις των διάφορων «αντιρατσιστικών νόμων», θα εφαρμοστούν τώρα, χωρίς μάλιστα να έχουν καν ψηφιστεί!!!
    Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα είχαν δει αυτή την εξέλιξη όσοι επιθυμούν να βάλουν οριστικό φίμωτρο στον πατριωτισμό του Έλληνα!
    Κι εδώ αποδεικνύεται, πως ο ρόλος της Χ.Α στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας μας, δεν είναι άλλος από αυτόν ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.
    Τον ξεκίνησε δειλά - δειλά το Λα.ο.ς, συμβάλοντας στην γελοιοποίηση του πατριωτισμού και την «τηλεορασοποίησή» του, με πατριδέμπορες φωνασκούντες εμπόρους βιβλίων και γραφικούς κωλοτούμπες πολιτικούς.
    Τον συνέχισε και τον...τελοιοποίησε η ναζιστική οργάνωση της Χ.Α, με «ντου» κατά δικαίων και αδίκων, ψευτομαγκιές και τραμπουκισμούς που κορυφώθηκαν με την επίθεση σε συγγενείς θυμάτων στον Μελιγαλά και - ακόμα χειρότερα - με την στυγερή και κατευθυνόμενη δολοφονία του Παύλου Φύσσα προ ημερών.
Αποτέλεσμα; Όσοι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και τίποτα άλλο, να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι εξαιτίας των καμωμάτων ανθρώπων που δεν εμπνέονται από κάτι ελληνικό, αλλά από τους...ύμνους των S S!!!
    Έτσι, οι «προφητείες» κάποιων που προέβλεπαν πως το εν λόγω κόμμα περισσότερο κακό παρά καλό θα έκανε στον Ελληνισμό, επαληθεύτηκαν!
    Η αριστερά, παρότι υπεύθυνη για το χάλι της Μεταπολίτευσης μαζί με τα συνεταιράκια Πασοκ - Νδ, ορθώνει ξανά ανάστημα εκμεταλλευόμενη την απύθμενη ηλιθιότητα των «εθνοσωτήρων», σε μία ιστορική επανάληψη των όσων έγιναν μετά την Επταετία των έτερων...εθνοσωτήρων της μασωνοσιωνιστικής Χούντας.
    Το ερώτημα είναι: Όσοι (καλοπροαίρετοι μα αφελείς) Πατριώτες με αγνή / ανιδιοτελή διάθεση στήριξαν αυτούς τους Εθνικούς Ολετήρες με μανδύα Εθναρχών, θα βάλουν επιτέλους μυαλό, για να μην τους παρασύρει ο κάθε πατριδοκάπηλος;
Ίδωμεν...!

1 σχόλιο:

  1. Εάν πιστεύεις ότι τον Φύσσα τον σκότωσαν αυτοί....,τότε είσαι ακόμα πρόβατο

    Δες ένα άλλο σενάριο πιο κοντά στην πραγματικότητα...

    Δεν θα σας κουράσω με πολλά λόγια.
    Είναι ώρα να σταματήσουμε να τρώμε όλοι κουτόχορτο.
    Το Κ.Κ.Ε. κινδυνεύει να εξαφανιστεί από την βουλή. Πρέπει να ξαναμπεί στην βουλή. Όπως και το ΠΑΣΟΚ. Πως;;;
    Ο Ρουπακιάς ήταν κομμουνιστής από παλιά. Ήταν πράκτορας του Κ.Κ.Ε. και βγήκε φωτογραφίες με την Χ.Α. για να φτάσει τον στόχο του και να πληρωθεί από αυτούς που τον έβαλαν...
    Ο κομμουνισμός και.... όλα τα ακραία αριστερά κόμματα είναι μάνα στις προπαγάνδες και στη προβοκάτσια και δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό...Το ίδιο και τα μνημονιακά κόμματα. Ούτως η άλλως, όλοι αυτοί είναι το ίδιο και συνεργάτες στο πλιάτσικο της Ελλάδας. Μαζί φυσικά και τα Μ.Μ.Ε. που πήραν εντολή να ξεκινήσουν όλοι μαζί την ασταμάτητη προπαγάνδα.....

    Τον Φύσσα τον έφαγε το ίδιο σύστημα με δικιά του εντολή και μετά από λίγα χρόνια ο Ρουπακιάς που θα βγεί από την φυλακή, θα έχει πάρει πολλά λεφτά!
    Ο Φύσσας θυσιάστηκε από αυτό που πίστευε. Οι ίδιοι τον θυσίασαν για να βάλουν ένα τέλος στην απειλή της Χ.Α. που δεν ανήκει στα συμφέροντα τους.
    Όταν η Χ.Α. έχει ραγδαία άνοδο, θα ήταν πολύ χαζή να κάνει ένα τέτοιο λάθος και να καταστραφεί...και χαζή δεν είναι. Σκεφτείτε λίγο...
    Δεν σου αρέσει αυτό το σενάριο;;; Κάτσε ραγιά και πάρε τον ύπνο του δικαίου.
    Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις;;;.

    Για τον βωμό της εξουσίας και των χρημάτων και για να μην χαλάσει το σάπιο σύστημα, χάθηκε άδικα ένα παιδί!!!

    Υ.Γ. Χέστηκα εάν δεν σου αρέσει αυτό το σενάριο. Δημοκρατία έχουμε και λέω αυτό που πιστεύω! Ή μήπως δεν έχουμε Δημοκρατία και δεν θα με αφήσεις να πω αυτό που πιστεύω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή