Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

6. Κάηκε η Δάφνη και αυτοί συνέλαβαν ... αστυνομικό που θα καιγόταν ζωντανός!!!

http://greeknation.blogspot.gr/
    Ένταση επικράτησε λίγο νωρίτερα στη Δάφνη, όταν κατά τη διάρκεια ενός καταστροφικού ντελίριου αριστερών, ακροαριστερών και αναρχικών ακούστηκαν πυροβολισμοί.
    Ήταν ένας αστυνομικός με πολιτικά που κυνηγούσαν οι ταραχοποιοί
    Στην φωτογραφία φαίνεται να σημαδεύει αυτούς που τον κυνηγάνε.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης ο αστυνομικός πλησίασε τους διαδηλωτές και λίγα λεπτά μετά άρχισαν να τον κυνηγούν.
    Εκείνος μπήκε σε ένα κατάστημα απ' όπου λένε ότι απείλησε αυτούς που τον κυνηγούσαν με όπλο και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό αφού ετοιμαζόντουσαν να τον κάψουν ζωντανό με μολότοφ.
    Το επεισόδιο ξεκίνησε έξω από τον σταθμό του μετρό στη Δάφνη
    Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι ταραχοποιεί που έσπαγαν τα πάντα στο διάβα τους εντόπισαν ένα άτομο που θεώρησαν «ύποπτο» το οποίο στη συνέχεια έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα τη στιγμή που κινήθηκαν προς το μέρος του.
    Απελευθερώθηκε έπειτα από επέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου - λάμψης. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για ειδικό φρουρό εκτός υπηρεσίας. Eν συνεχεία συνελήφθη.
    Τα καταστήματα της περιοχής τα ρήμαξαν.
    Τώρα σπάνε τα μαγαζιά που βρίσκονται στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.
    Στην κινητοποίηση συμμετέχουν περισσότερα από 200 κουκουλοφόροι με ρόπαλα, αλυσίδες και μαχαίρια τα οποία φωνάζουν συνθήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου