Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΜΤΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

3 σχόλια:

  1. Το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπεγράφει το 2003 ισχύει έναντι τρίτων. εν προκειμένω έναντι της PICAR AEE διότι υπεγράφει από το αρμόδιο όργανο του ΜΤΣ ,ήτοι απο τον Γενικό Διευθυντή αυτού. Δεν εγκρίθηκε από τον ΥΕΘΑ διότι δεν συνάδει με τις διατάξεις της σύμβασης.Η σύμβαση προβλέπει δικαίωμα προαίρεσης για 25 χρόνια και το ιδιωτικό συμφωνητικό 1+14+10. Ο λόγος της διαφοροποίησης ήταν η διευκόλυνση της PICAR AEE (μικρότερη εγγυητική επιστολή)!!!!! Οι τρίτοι δεν μπορούν να ξέρουν τι γίνεται στο εσωτερικό του ΜΤΣ. Επίσης η μείωση του αντιτίμου κατά 20% το 2011 από το τότε ΔΣ/ΜΤΣ και η υπογραφή νέου συμφωνητικού, χωρίς και αυτό να εγκριθεί από τον ΥΕΘΑ, αποτελούν παράνομες ενέργειες που έπρεπε να ελεγθούν. Η ΕΑΑΣ οφείλει να ζητήση από το ΜΤΣ και να δημοσιοποιήσει το πρακτικό της απόφασης του ΔΣ/ΜΤΣ καθώς και νέο συμφωνητικό προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της και οι μερισματούχοι με ποιό σκεπτικό ελήφθει μια τέτοια απόφαση και ποία η θέση ενός εκάστου των μελών του ΔΣ/ΜΤΣ. Η έκπληξη θα είναι μεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό είναι να μην συγχέουμε τις μειώσεις των μισθωμάτων κατόπιν δικαστικών αποφάσεων που πέτυχε η Picar, με δήθεν ύποπτες ενέργειες και αποφάσεις του ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό μου αφορά τη μείωση του αντιτίμου κατά 20% με πρωτοβουλία του ΔΣ/ΜΤΣ και όχι τη μείωση του μισθώματος με δικαστική απόφαση. Προσέξτε παρακαλώ ότι γράφω για αντίτιμο στην πρώτη περίπτωση και για μίσθωμα στη δεύτερη. Και τούτο γιατί η αρχική σύμβαση ήταν σύμβαση παραχώρησης υπηρεσιών και αργότερα με δικαστική απόφαση άλλαξε η νομική της φύση, χαρακτηρίστηκε σύμβαση μίσθωσης ακινήτου , γεγονός που επέτρεψε την εν συνεχεία πάλι με δικαστική απόφαση μείωση του μισθώματος, Το αν και κατά πόσο η απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ του 2011 βοήθησε την PICAR να πετύχει την αλλαγή της νομικής φύσης της συμβασης θα αποκαλυφθεί απο τη δημοσίευση και το σκεπτικό της σχετικής απόφασης του ΔΣ/ΜΤΣ. Με άλλα λόγια θα μπορούσε η PICAR να αλλάξει τη νομική φύση της σύμβασης αν δεν είχε προηγηθεί η απόφαση του 2911!!!!!!

      Διαγραφή