Μια καθημερινή ( ελπίζω ) προσπάθεια για ενημέρωση ''ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ'' ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ e-mail MELEZANDREAS@YAHOO.GR
ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
Ενδιαφέρον....Ωστόσο εφόσον έχει γεύση (γλυκοπατάτας, σιρόπι σφενδάμου ή καραμέλας) θα υπάρχει πρόβλημα.... διότι η ζάχαρη είναι γλυκιά και άγευστη...Η στέβια π.χ. έχει γεύση που πολλοί δεν την χωνεύουν....
Ενδιαφέρον....
ΑπάντησηΔιαγραφήΩστόσο εφόσον έχει γεύση (γλυκοπατάτας, σιρόπι σφενδάμου ή καραμέλας) θα υπάρχει πρόβλημα.... διότι η ζάχαρη είναι γλυκιά και άγευστη...
Η στέβια π.χ. έχει γεύση που πολλοί δεν την χωνεύουν....