Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ti Θέλει ένας Στρατηγός στο Άγιον Όρος; (2)

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


 

6 σχόλια:

  1. capatain MARC : καλημέρα!! τι θέλει ένας Στρατηγός στο ΑΓΙΟ Όρος και μάλιστα κατά γενική ομολογία ένας κάκιστος Αξκος- Στγός (όσοι έχουν υπηρετήσει κάτω από τις δγες του ξέρουν). Προφανώς εξαργυρώνει τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση, μιας και απέτυχε παταγωδώς να εκλεγεί Περιφερειάρχης από το λαό των νήσων του Β. Αιγαίου, εκπροσωπώντας το κυβερνών κόμμα. ΈΤΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΕΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΥΠΙΚΟΣ ΔΚΤΗΣ (χωρίς ουσιαστική Δκση), σκεπτόμενος τα περασμένα μεγαλεία (Α/ΓΕΣ, ΥΦΕΘΑ), και ίσως μετανοήσει και βελτιώσει τον χαρακτήρα του αφού κάνει την αυτοκριτική του.
    ΥΓ. Θα τον βοηθήσει η ηρεμία του Αγίου Όρους και ορισμένοι πραγματικά ενάρετοι προικισμένοι από τη θεία χάρη, Μοναχοί ώστε να βελτιωθεί πρώτα από όλα σαν άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΛΕΖΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ "ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Γ.Δ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικόλαος Ζαρκάδας Υποστράτηγος ε.α.8 Σεπτεμβρίου 2024 στις 8:00 μ.μ.

    Κύριοι Συνάδελφοι,σχόλια ανώνυμα είναι εκ του πονηρού.Οι αξιωματικοί οι ε.α. διατυπώνουν τις θέσεις και απόψεις τους ευθαρσώς και επώνυμα και μάλιστα,όταν απαιτείται υποστηρίζουν αυτές με στοιχεία και δεν επιδιώκουν την απόκρυψη πίσω από την ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ makfloga@yahoo.gr
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ "ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ" ΚΑΙ Ο BLOGER ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ".ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή