Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Αριστούχος με 19.820 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις «αποκαλύπτει» το μυστικό της επιτυχίας: «Δεν είχα πρόγραμμα, απλά έκλεισα όλα τα social media»

ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


 

2 σχόλια:

  1. ΤΙΓΡΗΣ. Απλώς να προσθέσω ότι τα άτομα αυτά που γράφουν όλο 20άρια ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, απλώς γεννήθηκαν πολύ τυχερά και έχουν κατάλληλα dna, τα οποία τους επιτρέπουν με μία μόνο ανάγνωση να μαθαίνουν άριστα το μάθημα, καθώς και να λύνουν τις ασκήσεις μαθηματικών, φυσικής κλπ. Ούτε ξενυχτάνε στο διάβασμα ούτε τίποτα.
    Σημείωσις: Να επισημάνουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο dna που έχουν ΔΕΝ τους βοηθά στη συνέχεια στην υπόλοιπη ζωή τους σε θέματα κοινωνικότητος, ικανότητος να διοικήσουν πχ ένα μαγαζί, κλπ, όπου άλλα άτομα με πιό απλά dna δηλαδή, τα οποία δεν έπαιρναν τόσο καλούς βαθμούς στο σχολείο, γίνονται καλύτεροι έμποροι, έχουν καλύτερη κοινονικότητα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστές οι απόψεις του "Ανώνυμου" (γιατί όμως ''ανώνυμος'';). Άλλο το βιβλίο και άλλο η βιοπάλη σε οποιαδήποτε μορφή. Εγώ όμως θα σταθώ σε μία φράση της... πρωταθλήτριας Στρατονίκης. Λέει: ''Από τον Μάρτιο έκλεισα όλα τα social media''. Εμείς μήπως πρέπει να τα κλείσουμε από τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή