Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Η «Ντροπή της Θεσσαλονίκης» υπάρχει ακόμα κ. Ζέρβα!

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 

5 σχόλια:

  1. 0υαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές .Ντροπή και αίσχος για την διαστρέβλωση της ιστορίας , και οι πέτρες κλαίνε .
    Ηρακλής Ερμούπολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟ 2016, ΔΗΛΑΔΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ;;;;;;; ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ;;;;; ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ;;;;;; ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ντροπή δυστυχώς δεν είναι του Μπουτάρη. Είναι του νυν δημάρχου, που διατηρεί αυτό το έκτρωμα ακόμα εκεί. Βεβαίως είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι από την λήξιν του συμμοριτοπολέμου, καίτοι ηττημένοι οι κουμουνισταί, κυβερνούν την χώραν ωσεί να ήτο τσιφλίκι τους και μάλιστα από το παρασκήνιον. Οι επονομαζόμενοι εθνικόφρονες δεν ετόλμησαν να πράξουν ο,τιδήποτε δεν ενέκρινε το ΚΚΕ. Είναι και αυτή μία αιτία της σημερινής κατάντιας της χώρας.
    Χαλεβίδης Δημήτριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -Σωστά. Γι΄αυτό και θέλουμε να καταψηφιστεί ο Ζέρβας. Από το Μπουτάρη δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο , αφού εκτέλεσε εντολές της Αριστεράς.
      -Για το Αριστερό παρακράτος το οποίο αλωνίζει σχεδόν από την μεταπολίτευση και εντεύθεν, θα μπορούσε σήμερα η Κυβέρνηση ( Μη υπαρχούσης ουσιαστικά αντιπολίτευσης) να το διαλύσει. Γιατί δεν το πράττει; Υπάρχει η εξής εξήγηση: H Νέα τάξη πραγμάτων -Παγκοσμιοποίηση( πολτοποίηση λαών -εθνών- γλωσσών -θρησκειών -φύλων κλπ)΄από την οποία ελέγχονται τα συστημικά κόμματα, χρησιμοποιεί στην Ελλάδα ως μακρύ χέρι το αριστερό παρακράτος( διεθνιστικό , χωρίς ιερά και όσια) για την επίτευξη των σκοπών της. Εάν κάτι το πατριωτικό ξεπηδήσει, αμέσως βάλλεται και διαλύεται με όλα τα μέσα.
      Απόδειξη . Από το 2012 λειτουργεί στη Βουλή των Ελλήνων το Δημοκρατικό τόξο κομμάτων στο οποίο περιλαμβάνεται άκουσον άκουσον και το Κ Κ Ε !!!

      Διαγραφή