Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Μιχάλης Κωσταράκος: Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ


 

6 σχόλια:

  1. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΕ ΣΥΝΝΑΔΕΛΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιωνία του η μνήμη. Πράγματι ήταν άξιος συνάδελφος. Μπολώσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΧΑΛΗ ,Η ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΌ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ,ΔΙΟΤΙ ΥΠΉΡΞΕΣ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακριά από τις μικρότητες που διακρίνουν την μη αντικειμενική κρίση του Έλληνα και επικρατεί η υποκειμενικότητα με τη στενή αναφορά σε περιορισμένης έκτασης γεγονότα, πολλάκις μικράς αξίας μπροστά στα στα μεγάλα και ουσιαστικά που αντιστοιχούν σε μία πολυετή αξιολόγηση και πολυετή προσπάθεια για εμπλουτισμό των γνώσεων του για την αντιμετώπιση των καθηκόντων του σε όποια θέση θα είχε αποφασίσει η Ιεραρχία. Ο Στρατηγός Κωσταράκος υπήρξε ένας άριστος Αξιωματικός των Ε.Δ. διακριθείς σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε και σε όλα τα σχολεία που υπηρέτησε. Είχα την τιμή να τον έχω σπουδαστή στην Ανωτάτη Σχολή κατά τον χρόνο 1994-1996 και διέκρινα τις επαγγελματικές του ικανότητες και την αγάπη του προς μάθηση και είχα διαγνώσει την επαγγελματική του εξέλιξη. Οι διακρίσεις που έλαβε και οι θέσεις που υπηρέτησε Κοσμούν τον ίδιο και τις Ε.Δ. Η επιλογή του για πρώτη φορά Έλληνα Στρατηγό ως Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής ένωσης Τιμά την Ελλάδα. Ο Θάνατος του έπρεπε να προβληθεί καλύτερα από από τα Κρατικά και λοιπά ΜΜΕ.
    Σεβαστέ Στρατηγέ εύχομαι αιωνία η μνήμη και ο Πανάγαθος να παρηγορεί την οικογένειά σου και να χαρίζει υγεία να σας θυμάται.Καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαράλαμπος Τσιτσιμπίκος Αντιστα΄ράτηγος ε.α-Επίτιμος ΒΎ/ΓΕΣ5 Ιουνίου 2023 στις 12:34 μ.μ.

    συμπληρώνω το παραπάνω σχόλιο ως επώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή