Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Στα 800 ευρώ οι υψηλές συντάξεις μετά το 2028 λόγω νόμου Κατρούγκαλου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


 

4 σχόλια:

  1. Τα προβλήματα του νόμου Κατρούγκαλου δεν τα διόρθωσε ο νόμος Βρούτση; Δεν κατάργησε το νόμο Κατρούγκαλου η ΝΔ όπως είχε υποσχεθεί το 2019; Αποδείχθηκαν ψεύτικες οι υποσχέσεις της ΝΔ για κατάργηση του σχετικού νόμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παρόν δημοσίευμα είναι ψευδές και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ. Ο νόμος 4387/2016 (ΦΕΚ Α’ 85) γνωστός ως νόμος Κατρούγκαλου, αντικαταστάθηκε από το νόμο 4670/2020 (ΦΕΚ Α’ 43) γνωστό ως νόμο Βρούτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ντροπή για την ιστορία του roykoymoykoy.blogspot.com να αναρτά ΨΕΥΔΗ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ δημοσιεύματα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο.
    Το προηγούμενο σχόλιο που αναφέρει ότι δεν ισχύει πλέον ο νόμος Κατρούγκαλου αλλά έχει αντικατασταθεί από το νόμο Βρούτση, είναι αληθές. Λυπάμαι για το roykoymoykoy.blogspot.com και τον MELEZANDREAS που αναρτά κάτι τόσο ΨΕΥΔΕΣ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, παιδιά, έχετε όλοι δίκιο. Είναι όλα ψέματα! Όμως, δεν περιμένουμε λιγάκι, μέρι το 2028 να δούμε τί γίνεται; Εαν φυσικά δεν γίνει κάποιος νέος Νόμος... Ά, και κάτι άλλο. Το ονοματάκι σας, γιατί δεν το βάζετε; Φοβάστε τίποτα;

      Διαγραφή