Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ. ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΘΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

24 σχόλια:

  1. Απορία.Ειλικρινά σε τί αποσκοπεί ένα συλλαλητήριο αποστράτων αξιωματικών προς μια,κατ εκτίμηση,υπηρεσιακή εκλογική Κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'οτι δεν κοιμόμαστε πχια και δεν είμαστε δεδομένοι

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 1. Η πλειονότητα των μελών της ΕΑΑΣ συμφωνεί με τέτοιες ενέργειες-εκδηλώσεις;;; 2. Μήπως αυτές είναι αντίθετες με την αγωγή και παιδεία που λαμβάνουν οι Έλληνες Αξιωματικοί από τις Στρατιωτικές παραγωγικές Σχολές;;;3. Μήπως η μικρή συμμετοχή στις εκλογές οφείλεται και σ’ αυτό;;; 4. Έχει την αρμοδιότητα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ να αποφασίζει για τέτοιες ενέργειες που έχουν επιπτώσεις στο κύρος και την αποδοχή που απολαμβάνουν οι Έλληνες Αξιωματικοί από την πλειονότητα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ή μήπως κάποιοι ενοχλούνται από αυτό και θέλουν να τους εκθέτουν;;; 5. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να λυθούν τα προβλήματά μας;; κ.τ.λ. Σταματώ όμως . Στο ερώτημα και πώς μπορούν να λυθούν τα προβλήματα απαντώ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι που δεν μπορούν να αναλυθούν στο παρόν σημείωμα. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι οι Έλληνες Αξιωματικοί κατεβαίνουν στο δρόμο μόνο για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και όχι να διαμαρτυρηθούν ή να κλάψουν!!!!!!!!!!! Τέλος και η επιλογή της ημέρας διαμαρτυρίας (παραμονή της Εθνικής μας Επετείου ) είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαράλαμπος Τσιτσιμπίκος-Αντιστράτηγοςε.α-Επίτιμος ΒΎ/ΓΕΣ27 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:16 π.μ.

    Συνεχίζει η ΕΑΑΣ με μή σύννομες ενέργειες και ιδιαίτερα χωρίς ενημέρωση των μελών δια των ηλεκτρονικών μέσων που διαθέτει έντυπη εφημερίδα για σύμφωνη γνώμη για «συλλαλητήριο» σε χρόνο απαράδεκτο, λίγο μετά τις εκλογές παραμονή Εθνικής Γιορτής της Εθνικής Παλιγγενεσίας και προ Εθνικών γιορτών. Οι ενέργειες αυτές είναι εκτός λογικής και αποστολής της ΕΑΑΣ. Μήπως δεν μάθατε ότι το πιό ατίθασο άλογο και όποιος το ιππεύσει διατρέχει τον κίνδυνο να πέσει.Ποίο Συμβούλιο της ΕΑΑΣ αποφάσισε το παλαιό ή το νέο και με ποία Πλειοψηφία;. Ποίος απόφάσισε για τα έξοδα μετακινήσεων; Για την διατήρηση όποιας αξιοπρέπειας έμεινε ακόμη στους Αξιωματικούς να την περισώσετε γιατί θα την ρίξετε στα γκρέμνια. Προτείνω ακυρώσατε πάραυτα το «Συλλαλητήριο »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλή Σαρακοστή. Αγαπητέ συνάδελφε, με τέτοιες απόψεις σαν τις δικές σας, αγαπητέ κύριε επίτιμε, με τα αυξημένα ΝΕΑ μερίδια ΜΤΣ καθώς και το αυξημένο ΕΚΟΕΜΣ (που σίγουρα δεν το δικαιούστε τόσο μεγάλο εσείς και τόσοι άλλοι, γιατί οι κρατήσεις ΕΚΟΕΜΣ άρχισαν από 1996 έτος έναρξης του) αγαπητέ ΣΤΡΤΑΤΗΓΕ με το αρκετά μεγάλο ΕΦΑΠΑΞ που εισπράξατε (έχετε και τον τίτλο του επίτιμου),ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ και έτσι με τέτοιες ΤΡΑΓΙΚΕΣ απόψεις σαν τις δικές σας και του προηγούμενου Αξκού μας έχουν καταντήσει τον περίγελο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Όσο για την ημερομηνία που θα γίνει επιτέλους η διαμαρτυρία μας σωστή είναι,( όπως και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των αρχαίων σαν εσάς που έχετε βολευτεί από τα παλιά.
      ΥΓ. Θλίβομαι που ενώ είχαμε και έχουμε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ακόμα και Υπουργούς, ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΤΡΑΤΟΣ αλλά τους εμπαίζουν κιόλας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ που έστω και αργά κατάλαβε οτι τα συμφέροντα μας ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ για το συλλαλητήριο. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΥΓ. προς τα απόστρατα απολιθώματα που σκύβουν συνεχώς το κεφάλι και φιλούν τα χέρια όλων των πολιτικών λυπάμαι για την κατάντια τους. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΑΑΣ και πρώτη φορά θα πάνε ΓΙΑ καλό σκοπό. Κρίμα που δεν έχετε ακόμα καταλάβει αν και Στρατηγός και μάλιστα επίτιμος Β/Υ ΤΙ ΖΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ, οι πολιτικοί, ανεξαρτήτως κυβερνήσεως.. ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
    3. Προς Ανώνυμο 11:58 π.μ και όμοιο 12:04 μ.μ Αγαπητοί συνάδελφοι όταν λέτε θα είμαστε όλοι εκεί, με πόσα άτομα θα είστε ικανοποιημένοι. Εκτιμάτε ότι θα είναι περισσότερα από 100-150;;;;; Και το γεγονός ότι η ΕΑΑΣ αριθμεί 23000 μέλη ,ένα τέτοιο ποσοστό της τάξεως του 0,5-1% εμπίπτει στο επιτρεπόμενο περιθώριο αστοχίας υλικού. Αντιλαμβάνεστε υποθέτω τι εννοώ; Υ.Γ. Από τα διαλαμβανόμενα και στις δύο παρεμβάσεις και από το μίσος που έχετε για τους ανώτατους Αξιωματικούς συμπεραίνω ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, που δεν έχει σχέση με απόστρατο και ενδεχομένως να σταβλίζεται σε κάποιο κομματικό υπόγειο.

      Διαγραφή
  4. Παρακαλώ να σταματήσει το ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ να προβάλει σχόλια ανωνύμων συναδέλφων. Ο Αξιωματικός έχει το θάρρος επωνύμως να εκφράζεται. Επανειλημμένα σχόλιά μου τα παρουσιάζετε ως προερχόμενα από ανώνυμο. Ο ακέραιος στρατηγός, διαμάντι του στρατού μας, είναι απαράδεκτο να κατηγορείται από άγνωστους, που ανεύθυνα και ανώνυμα βγάζουν τη χολή τους. Προσωπικά δεν έχω ανάγκη προστασίας, όταν σχολιάζω, από τεκμηριωμένες απαντήσεις από όσους έχουν άλλη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ,ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 4000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΕ 10000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟ 2005 ,ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 16.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΉΝΑ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΌ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΕΚΑΝΈΑ (!!!!!)ΚΛΠ,ΚΛΠ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
    .........................................................................................................ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ -ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ -ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΟ ΜΙΑ ΓΟΝΙΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ,ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ :
    α.ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ -ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ -ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 30%.
    β.ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΤΕΙΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ,ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ "ΔΩΡΑ" ,ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ .
    γ.ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΟΟΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΣΜΑΕΣ ΚΑΙ ΜΤΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΔ.
    δ.ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΡΕΜΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 2007.ΚΛΠ,ΚΛΠ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ (ΕΤΑΜ) -ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 2020 ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ 826 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΓΣΣΕ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ,ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ,ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1963 ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΑΝ ΜΕ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ,ΑΛΛΑ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ.ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!!!!.ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΝΟΗΤΟΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ,ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ,ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΟΤΑΝ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΦΘΑΝΕΙ ΤΑ 100 ΔΙΣ.ΕΚ ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ 100 ΔΙΣ.ΕΚ.ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ,ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΔΙΔΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 6000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ , ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ.ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ .ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ -ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ- ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ,ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Ο "ΦΛΟΓΟβόλος" ,ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΟΥΜΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕMAIL MOU makfloga@yahoo.gr. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ -ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ "ΦΛΟΓΟβόλο"- ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ,ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ,ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.
    ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ(ΤΘ-ΣΣΕ 1960) ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ WIND *797291 KAI EMAIL makfloga@yahoo.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙΚΟΘΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΓΡΑΦΗ -ΛΟΓΩ "ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ¨"- ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΗΤΟΙ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας έχουν ταπεινώσει και εξαθλιώσει και συζητάμε, αν πρέπει να αντιδράσουμε; ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ. ΤΕΡΜΑ Η ΑΠΑΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όταν ακόμα το μέσο είναι ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΟ;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. captain mark : Ντροπή και πάλι ντροπή στην κατάντια σου . αυτοεξεφτιλιστική είναι η στάση σου και η απάθεια σου. Θυμάσαι τι έλεγε ο Κολοκοτρώνης για τους προσκυνημένους ετσι?????

      Διαγραφή
    3. Ο Κολοκοτρώνης μιλούσε για τους προσκηνυμένους στους εχθρούς του Γένους. Εάν εσείς πιστεύετε ότι όποιοι έχουν αντίθετη άποψη από τη δική σας, για το θέμα της αξιοπρέπειας των Ελλήνων Αξιωματικών, τους χρειάζεται φωτιά και τσεκούρι μάλλον ανήκετε στη σχολή ΠΟΛΑΚΗ!!!

      Διαγραφή
    4. αντε καυμένε η μαμα σου περιμένει να σε δει ευτυχησμ...... Προσκυνημένος είσαι ..και το ξέρεις..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ και εσύ κάτσε στην πολυθρονίτσα σου μας απολαύσεις... Εαν θεωρείς αξιοπρεπή τη στάση σου λυπάμαι...

      Διαγραφή
  8. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ.ΕΜΑΙL :makfloga @yahoo.gr ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕ WIND *797291

    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ EMAIL Ή ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΥΠΩΘΕΙ ,ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΝΤΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ -ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ,ΑΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ,ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ,ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ή ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΓΑΠΗΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ,ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΑΑΣ Ή ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΑΑΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΥΠΟΔΩΣ ΜΠΟΡΕΙ -ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ , ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΙΔΩΜΕΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.Ν.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΣΣΕ 1960) ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ,EMAIL makfloga@yahoo.gr,ΤΗΛ.WIND *797291

    ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΑΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ .ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ -ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ- ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ,ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ή ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ,ΑΦΟΥ ΑΠΟ Ό,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΩ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

    ΜΕΡΟΣ Α

    Αγαπητέ μου (ΚΎΡΙΕ ΝΑΟΥΜ).........καλημέρα

    Εν όψει εκλογών συλλαλητήρια στρατιωτικών είναι κομματικά και εκτός δεοντολογίας των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Προσωπικά είμαι αντίθετος με το μικρόβιο του συνδικαλισμού που εμβολίασαν τα στελέχη των Ε/Δ . Μόνο κακό μπορεί να επιφέρουν .Διερωτώμαι σε τι διαφέρουμε από τους λιμενεργάτες , τους εργάτες καθαριότητος κ.α ; Βέβαια αυτό το ενδιαφέρον για το προσωπικό των Ε΄Δ έπρεπε να το επιδεικνύει ο εργοδότης μας το Ελληνικό κράτος , το οποίον φέρει την ευθύνη για την αθλία κατάσταση μας. Μπορούσαμε να βρούμε διαφορετικούς αξιοπρεπείς τρόπους διαμαρτυρίας και όχι πεζοδρομίου. Όταν αρκετοί συνάδελφοι καταβάλουν χρήματα από την πτωχή σύνταξή τους για την πατρίδα είναι ανακόλουθο να επαιτούν με αυτό τον αναξιοπρεπή τρόπο μια καλύτερη μισθολογική ή συνταξιοδοτική θέση από αυτή που μας έχουν καταδικάσει οι αρμόδιοι του ΥΕΘΑ.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:

    ΑΓΑΠΗΤΕ ........ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ,ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ:
    α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΔΙΑΧΩΡΙΣΘΕΙ" ΕΔΩ ΚΑΙ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΜΤΣ) ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1991 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DΕLΟΙΤΕ - ΠΕΡΙΠΟΥ I ΔΙΣ.ΕΚ.ΕΥΡΩ (!!) ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΣΤΟΣ 30.000 ΕΥΡΩ.
    β. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΤΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ,ΧΩΡΙΣ Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ,ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΑΣΕ Η ΕΑΑΣ 160 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΕΚ.ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΑΦΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ .
    γ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΟΟΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟΟΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΣΜΑΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.
    δ. ΜΕ ΤΟ PSI ΠΗΡΑΝ 8 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ,ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ,ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
    ε. ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ , ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ .ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΟΑ ,ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕΣΩ ΑΟΟΑ ΚΛΠ.
    στ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ 3Ο ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΜΕ.
    ζ.ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΚΑΤΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ.
    η.Η ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΥΔΕΝΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΥΓΚΙΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ 6 ΜΗΝΩΝ.
    θ.ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ (ΕΤΑΜ) ,ΚΑΙΤΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 100 ΔΙΣ.ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .

    ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΣΣΕ 1960) ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ,EMAIL makfloga@yahoo.gr,ΤΗΛ.WIND *797291
    ΜΕΡΟΣ Β
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ,ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΑΦΟΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΥΔΕΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΔΩΣΑΝ.
    ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ -ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ- ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΕΝΤΟΣ 3 ΕΤΩΝ,ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ (ΠΑΣΧΑ) ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ .ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ,ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ , Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΑΣ -ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ - ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ .ΑΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ,ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ , ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ .ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΓΟΝΙΜΗ" ΘΕΩΡΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΛΗΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ,ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ,ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ,ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΙΔΩΜΕΝ.Ν.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΑ -ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑ, ΕΚΤΙΜΩ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ,ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΘΟΥΝ ,ΑΝ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΕΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ . ΔΙΟΤΙΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ,ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαντασθείτε στρατηγούς να τρέχουν και να τους κυνηγάνε τα ΜΑΤ με τα δακρυγόνα . Πλάκα θα έχει. Σε κάποια παλαιότερη συγκέντρωση, κάποιος διαδηλωτής καυχιόταν ότι έριξε μπουνιά στον Ταγματάρχη της πύλης του ΓΕΣ. Υπερήφανος συνάδελφος. Συγχαρητήρια στην ΕΑΑΣ που διάλεξε την κατάλληλη ημερομηνία. Γιατί δεν το έκανε την 9 Απριλίου; Θα ήταν ακόμα καλύτερα. Δεν συμμετέχω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημοσθενίδης, την 6845101102 και ε-μαιλ gdimosthenidis@gmail.con
    Αγαπητοί συνάδελφοι υποστηριχτές του συλλαλητηρίου. Αυτό που θα πετύχει το συλλαλητήριο θα είναι να χάσουμε ως Αξιωματικοί την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τον θεσμό μας, κατά την χρονική στιγμή που θα γίνει. Είναι σωστό ότι η πολιτεία αδικεί τη κατηγορία των Αξιωματικών και τους σκέφτεται όταν η χώρα απειλείται.
    Στην πιο πάνω πρόκληση της πολιτείας, εκατοντάδες Αξιωματικοί αντάμα με χιλιάδες πολίτες θυσιάστηκαν και παρέδωσαν τους πολιτικούς τη χώρα για να την Διοικήσουν και εκείνοι αδιαφόρησαν όχι μόνο για την οικονομική ικανοποίηση των αγώνων που προσέφεραν (παράδειγμα στους οπλαρχηγούς του 1821, τους αγωνιστές του 1940 κ.λ.π) ΑΛΛΑ και για την προσφορά τους κατά την ειρηνική περίοδος με τεράστιο αριθμό ωρών εργασίας ,ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ, σε αντίθεση με πλείστα άλλα επαγγέλματα, που τα μέλη τους με τις πραγματικές και πλασματικές υπερωρίες, αυξάνουν τις απολαβές !!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε τον τρόπο να ….??? κατεβάζουμε τους διακόπτες της ΔΕΗ (θυμάστε κάποιο φωτόπουλο….??? Συνδικαλιστή), για να εξαναγκάσουμε αυτούς που μας Διοικούν, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ, δεν υπηρέτησαν στρατιώτες ή χρημάτισαν συνδικαλιστές ή δεν έχουν κανένα ένσημο του ΙΚΑ ή είναι γόνοι πολιτικών προσώπων κ.λ.π., ΔΕΝ ΔΙΔΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!
    Για τη συγκριμένη υπόθεση διάβασα στο ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ τις απόψεις διαφόρων συνάδελφων, που διίστανται ΠΟΥ, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είναι σεβαστές.
    Διαφανώ ΟΜΩΣ να διατυπώνονται ΑΝΩΜΥΜΩΣ από κάποιους συκοφαντικοί υπαινιγμοί εναντίον αυταδέλφων, για την γνώμη που διατύπωσαν, ΔΙΟΤΙ πέραν του γεγονότος, ότι αυτός που το διέπραξε δεν τιμά την εικόνα του Αξιωματικού, προσφέρει κακό αντί καλού στον δίκαιο αγώνα. Ο Αξιωματικός πρέπει να εκφράζεται επωνύμως!!
    Το συλλαλητήριο δεν θα προσφέρει ΤΙΠΟΤΕ. Μόνο (κατά τη γνώμη μου και όποιος διαφωνεί, θα χαρώ επωνύμως ή και τηλεφωνικώς να με διαψεύσει) το…. στενό «ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ» με κάθε δημοκρατικό τρόπο και μέσον, από ουδέ και στο εξής των όποιων θα εκλεγούν, πιθανόν να αποδώσει.
    Οι Αξιωματικοί δεν τυχαίνουν του ανάλογου σεβασμού ΟΥΤΕ από τους Κυβερνώντες, ΟΥΤΕ από τους Διοικούντες, ΟΥΤΕ και (μερικές φορές ) από του Δικάζοντες, με βάση τα αδιάψευστα προσωπικά στοιχεία που διαθέτω, ΟΤΑΝ τους υποδειχθούν τα λάθη τους ή οι παρανομίες τους.
    ΓΝΩΜΗ μου, την οποίαν με σεβασμό προς τους διαφωνούντες επαναλαμβάνω, το συλλαλητήριο δεν θα αποδώσει, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ μπορούμε ΟΥΤΕ τους δρόμους να κλείσουν ΟΥΤΕ τους …διακόπτες της ΔΕΗ …να κατεβάσουν, ΑΛΛΑ και λόγω ηλικίας θα υποστούμε εξευτελισμό από ΤΑ ματ. Το αποτέλεσμα θα το αποδείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ,ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σεβαστοί σχολιαστές και αγαπητοί συνάδελφοι. Αν η ΕΑΑΣ δεν παράξει πολιτική πίεση τότε όλα τα αιτήματά μας θα πηγαίνουν συνεχώς και αδιαλείπτως στον κάλαθο των αχρήστων. Το αν θα διαλυθεί η Βουλή ή όχι, δεν έχει να κάνει με τη ζύμωση που θέλουμε να παράξουμε αλλά με την έντονη διαμαρτυρία μας για τα όσα γίνονται εις βάρος μας από όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις. Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι η ΕΑΑΣ έχει αποστείλει πληθώρα επιστολών αιτήσεων συναντήσεως με όλους τους αρμοδίους Υπουργούς και μη. Επίσης έχει ζητήσει διαρκή αλληλοενημέρωση για τα θέματα που μας απασχολούν με την Στρατιωτική Ηγεσία σε τακτική βάση. Το Συλλαλητήριο επιλέχθηκε ως έσχατο μέσο πίεσης αφού πρώτα εξαντλήθηκαν όλα τα παραπάνω χωρίς αποτέλεσμα. Τα όσα γράφονται περί νομιμοποίησης είναι τουλάχιστον αστεία αφού η αντιπροσωπευτική αστική δημοκρατία λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Επίσης όσοι εύκολα εκτοξεύουν κατηγορίες ας φροντίσουν τουλάχιστον να έχουν υπόσταση γιατί γελοιοποιούνται. Θέλω τέλος να επισημάνω ότι πέραν των εκλεγμένων βουλευτών που προέρχονται από το ΣΞ υπάρχει ΣΤΡΑΤΙΑ συναδέλφων που υπηρετούν την έξτρα θητεία τους ως παρατρεχάμενοι βουλευτών και Υπουργών ΟΛΩΝ των κομμάτων. Αυτοί άραγε τι καθήκον επιτελούν. Ότι θέλετε στο κινητό μου Χρήστος Χρηστίδης 6944 756159 δημόσια και επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ- ΝΟΜΙΖΩ- ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.ΘΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ή ΌΧΙ; ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ,ΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙ ,ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ,ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή