Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


 

2 σχόλια:

  1. Ο κύριος είναι ανενημέρωτος ή επιλεκτικά επαναλαμβάνει κάποιες fake δημοσιεύσεις του διαδικτύου.
    Φυσικά είναι ατομικό του θέμα να επιθυμεί να κρατήσει το ρυπογόνο και ζημιογόνο παλαιάς τεχνολογίας αυτοκίνητο του.
    Σήμερα όμως η νέα τεχνολογία είναι τα βελτιωμένα ηλεκτρικά οχήματα και πιθανόν στο μέλλον αυτά του υδρογόνου (που όμως και αυτά στον ηλεκτρισμό βασίζονται). Και θα πρέπει να έχουμε ανοικτό μυαλό και να ακολουθούμε τις νέες τεχνολογίες διότι δεν ήμαστε στον Μεσαίωνα να αφορίζουμε κάθε τι καινούργιο που δεν καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί.
    Και κάνω αυτό το σχόλιο σαν οδηγός ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου (εδώ και 20 μήνες) και μόνο θετικά σχόλια μπορώ να κάνω για την χρήση του.
    Φυσικά και αποδέχομαι ότι για να αγοράσει κάποιος ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πρέπει (τουλάχιστον προς το παρόν) να τηρεί κάποιες προϋποθέσεις, όπως να έχει τα χρήματα (ακριβότερα από τα αντίστοιχα συμβατικά, αλλά η διαφορά τιμής αποσβένεται σε δύο με τρία χρόνια), να έχει δικό του χώρο στάθμευσης για να το φορτίζει με το οικιακό (και κυρίως το νυχτερινό) ρεύμα και το τελευταίο να αλλάξει νοοτροπία οδήγησης σε σύγκριση με το συμβατικό που είχε, δηλαδή ήρεμη οδήγηση, να μην βιάζεται να φθάσει στον προορισμό του και να μπορεί να προγραμματίζει τις φορτίσεις του ανάλογα με τις διαδρομές που έχει να κάνει και την αυτονομία του αυτοκινήτου του.
    Κατά τα άλλα σήμερα τα ηλεκτρικά οχήματα υπερτερούν σε όλα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα συμβατικά, χωρίς να παραλείπουμε την άνεση και την απόλαυση οδήγησης ενός τέτοιου τεχνικά εξελιγμένου οχήματος.
    Φίλε Ανδρέα όποιος επιθυμεί περαιτέρω ενημέρωση πάνω στην ηλεκτροκίνηση μπορείς να του δώσεις τα στοιχεία μου να επικοινωνήσει απευθείας μαζί μου για πληροφορίες και διευκρινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει,Ανδρέα μου, 'ομως ο φίλος που το έστειλε απλώς έκανε μετάφραση. Τώρα, εαν υπάρχουν πραπληροφορήσεις, δεν ευθύνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή