Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ” Χαιρετισμός Προέδρου ΕΑΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

6 σχόλια:

  1. Ιωάννης Παναγάκος24 Ιουνίου 2022 στις 8:58 π.μ.

    Εύγε Πρόεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε πρόεδρε, Αυτά που λέτε τώρα, μετά τις αντιδράσεις που δεχθήκατε, γιατί δεν τα λέγατε τότε και εκεί, στην Εθνική Ηχώ, όπου, αναγγέλλοντας με τυπμανοκρουσίες την ημερίδα κατηγορήσατε ευθέως κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις ως εθνοπροδότες και μάλιστα επώνυμα; Έπρεπε δηλαδή, το σώμα των αποστράτων του Στρατού Ξηράς (διότι οι άλλες Ενώσεις ΔΕΝ εμφανίστηκαν ούτε ως συμμετέχουσες σ' αυτήν την ημερίδα), να στοχοποιηθεί κατ' αυτόν τον τρόπο και να δοθεί ευκαιρία στους αντιλέγοντες να αναδείξουν όλα εκείνα που κατά καιρούς χρησιμοποιούν εναντίον των όποιων εθνικών εκδηλώσεων; Δεν θα έπρεπε να προετοιμάσετε (έστω να προϊδεάσετε τα μέλη της ΕΑΑΣ για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα, αλλά, με την μορφή εκδήλωσης οργής έναντι θεσμών και προσώπων, σε πρωτοσέλιδο άρθρο στην Εθνική Ηχώ αναγγείλατε απόφαση του Δ.Σ της ΕΑΑΣ, χωρίς καν να αιτιολογείτε την σκοπιμότητα και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα; Πλέον τούτου, δεν θα έπρεπε -έστω και για τυπικούς λόγους - γι αυτό το σοβαρό Εθνικό θέμα, να ενημερώσετε και ακόμα να ζητήσετε την γνώμη του εποπτεύοντος την ΕΑΑΣ Υπουργείου, προς το οποίο προσφεύγετε και προσδοκάτε την λύση όλων των προβλημάτων; ενώ σαφώς γνωρίζετε ότι: όλες οι εναντίες βολές στοχεύουν και τον εποπτεύοντα, εκτός αν έχει ενημερωθεί και έχει αποδεχθεί την εκδήλωση; Επειδή είμαστε μία οικογένεια και όλοι "παροικούμε την Ιερουσαλήμ", πάσα δε εκδήλωση και ενέργεια της ΕΑΑΣ διαχέεται σε μας και τις οικογένειές μας (όπως και εκ του καταστατικού επικαλεστήκατε), θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τις παραπάνω προσωπικές μου απόψεις - θέσεις ως ένα από τα απλά μέλη της ΕΑΑΣ και εφ΄όσον βλέπετε κάποια λογική στις θέσεις αυτές, εσείς και το ΔΣ, ρίξτε μια ματιά στην ουσία τους...
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΑΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ στην ΕΑΑΣ για την οργάνωση της ημερίδας στην οποία ήμουν παρών και συγχαίρω όσους συμμετείχαν στις ομιλίες με ισχυρά επιχειρήματα κατά της προδοτικής συμφωνίας ξεπουλήματος του ισχυρού και κραυγαλέου ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά και της μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας που δημιούργησαν.για τους σκοπιανούς. Τέτοιες εκδηλώσεις έπρεπε να κάνουν και άλλοι για να μάθει ο λαός την αλήθεια που έκρυβαν συτοί που επέστειλαν την επιστολή στον πρωθυπουργό που και αυτός ξέχασε τι είπε προεκλογικά στην ίδια αίθουσα ότι θα ακυρώσει τη συμφωνία λόγω του ξεπουλήματος αλλά και της μη έγκυρης επικύρωσης από την Ελληνική Βουλή διότι δεν έλαβε 180 ψήφους όπως γράφεται στο Σύνταγμα.
    Ελληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή