Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Φρίκη στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν αθλήτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ Γυναικών

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ


 

11 σχόλια:

  1. Έχουν πάρει προφανώς τα καλλίτερα μαθήματα από τη θρησκεία της ''αγάπης''· το Χριστιανισμό.
    Εκείνοι βασάνιζαν και έκαιγαν ζωντανούς στις Ιερές Εξετάσεις εκατοντάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους· τούτοι εδώ (κατά 600 χρόνια νεώτεροι) κόβουν κεφάλια! Έχουν ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά τους μέχρι να φθάσουν τους διδασκάλους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος, κύριε Παναγιωταράκο, αν σας ικανοποιηθεί ότι οι σημερινοί εγκληματίες μιμούνται κάποιους άλλους από το παρελθόν, αλλά ακόμα δεν τους έχουν, όπως θεωρείτε, δεν τους έχουν φτάσει σε βαρβαρότητα! Και μια και ζείτε σε μια χώρα που η κρατούσα θρησκεία είναι αυτή που κατηγορείτε, γιατί δεν πάτε να μείνετε σ' εκείνη τη χώρα που έχει ακόμα αρκετό δρόμο μέχρι να φτάσει τους δασκάλους της! Ίσως φοβάστε ότι αν πάτε εκεί δε θα μπορείτε να κάνετε πρωταθλητισμό στο μίσος και στην κακία, όπως κάνετε εδώ όπου αυτοί που κατηγορείτε δε σας φτάνουν ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι στη χολή, στην κακία και στο μίσος! Από έναν ένα συνάνθρωπό σας που καταδικάζει την βία, την κακία και το μίσος, απ' όπου κι αν αυτά προέρχονται, αλλά που αγαπά ακόμα κι αυτούς που διαπράττουν αυτά τα οποία καταδικάζει.

      Διαγραφή
    2. Είναι εντυπωσιακό πως ένας πνευματικός άνθρωπος του επιπέδου σας δεν καταλαβαίνει πως το σχόλιό μου είναι κόλαφος και για τις δυο θρησκευτικές μάστιγες που προέκυψαν στην ανθρωπότητα. Και μάλιστα μου επιτίθεστε προσωπικά με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, αποφεύγοντας συστηματικά για πολλοστή φορά να εξετάσετε και να καταρρίψετε εφ’ όσον δεν αληθεύουν τα ιστορικά στοιχεία που παρουσιάζω. Να με κατακεραυνώσετε δηλαδή ως συκοφάντη λασπολόγο της θρησκείας σας. Δεν το τολμάτε! Άρα λασπολόγος ο ίδιος!
      Τόσο απλά, γιατί προσωπικά αρνούμαι να δεχτώ ως προπάτορά μου τους δικούς σας προπάτορες· τον (υιό Νώε) Ιάφεθ, τον Άβραμ ή Αβραάμ, τον Ισαάκ, το «άστρο» της ρίζας Ιεσσαί, τη Σάρρα και τη Μάρα!!!
      Όσο για τη μετεγκατάστασή μου στους Ισλαμοχασάπηδες που προτείνετε? Είμαι γηγενής Έλλην της πατρώας γης! Έλλην που δε ρίχνω σαν το Νιγηριανό(?) Γιαννάκη ωραία τρίποντα μήπως και πάρω χατιρικά με όλα μου τα σόγια την πολυπόθητη Ελληνική Ιθαγένεια. Να πάτε λοιπόν εσείς στους εξαδέρφους σας Μαμελούκους να τους διδάξετε, εάν φυσικά προλάβετε, τα περί της ταπεινότητας του γλυκύτατου Ναζωραίου!
      Μήπως λοιπόν και το ΙΣΛΑΜ δεν είναι παραφυάδα του Ιουδαιοχριστιανισμού βγαλμένο και αυτό από τον κεντρικό κορμό του Εβραϊκού δένδρου? Θα υπήρχε άραγε (ΙΣΛΑΜ) χωρίς τα εγκληματικά λάθη της Βυζαντινής θεοκρατίας, αυτής που έσπρωξε στην αγκαλιά του Προφήτη όλους, μα όλους, τους πληθυσμούς της Ανατολής, που ως καταδικασμένοι - καταδιωκόμενοι και άνευ πολιτικών δικαιωμάτων αιρετικοί (Νεστοριανοί), από την κεντρική Βυζαντινή εξουσία, το είδαν σαν λύτρωση ως θεόσταλτο θείο δώρο, με κύρος κοινωνικό, με τις περιουσίες τους εξασφαλισμένες και απαλλαγή της αφόρητης Βυζαντινής φορολογίας? Εξ άλλου ποια η διαφορά? Καμία! Στον ίδιο προφήτη πίστευαν με άλλο όνομα. Τον Ιησού οι αιρετικοί (χριστιανοί), το Μωάμεθ οι Αραβικές φυλές.
      Ο Πατέρας, ο κοινός Θεός είναι που έχει σημασία και είναι ο ίδιος για τις δυο παρατάξεις. Άρα εύκολη για το Ισλάμ και πλήρης η ενσωμάτωση των Βυζαντινών υπηκόων της Ανατολής, εξ' ου και η αστραπιαία (σε λιγότερο από 70 χρόνια) Αραβική κατάκτηση και Ισλαμική εξάπλωση σε Β. Αφρική, Μ. Ασία, Μέση Ανατολή, -πρωτοφανές ιστορικό γεγονός για την ανθρωπότητα.
      Οι φανατικότεροι και μοχθηρότεροι εχθροί του Βυζαντίου κατάντησαν να είναι τα ίδια τα τέκνα του. Το ζήτημα είναι σοβαρό, η ιστορία διαρκώς επαναλαμβάνεται, οι πρωταγωνιστές μπορεί να αλλάζουν. Και θα επαναλαμβάνεται γιατί η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ακολουθεί τη φυσική διαδικασία εξέλιξης των ειδών που δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη αλλά απαιτεί το χρόνο της.
      Ας κλείσω εδώ. Απλά σας επιστρέφω το ΕΛΕΟΣ (του Θεού), και όλο τον ψόγο που μου ρίξατε και περιμένω υπομονετικά -και θα περιμένω πολύ κατά τα φαινόμενα- ιστορική ανταπάντηση.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΙΟΓΕΛΟΥΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
      Το χρόνο κυνηγώ, να προκάμω μπροστά του να έμπω, καθώς τη γειτονιά μου σαϊτεύει·
      στης ιστορίας τα αζήτητα δε θέλω να μ’ αφήσει.
      Κι είναι οι ρίζες μου που με κρατούν στου ανέμου την ορμή την ακατάσχετη,
      στου χιονιά το μαστίγωμα, στη χαοσύνη των χειμάρρων.
      Είναι κι η ψυχή: άτι περήφανο, πονά, μα να καταδεχτεί δεν το μπορεί
      του διώχτη το σπαθί να προσκυνήσει.
      Κι ήταν ξανά και ξανά η παλιά η αρμύρα της θάλασσας…
      Αρμύρα νοτισμένη από τρικυμισμένης φωτιάς κόκκινους αιμάτου πίδακες!
      Αρμύρα λευκόχροη, από κόκκαλα, γαλβανισμένη, ιερά!
      Γαλανή Αρμύρα, απ’ της τιμής τ’ αλώνια τα υψούμενα στον ουρανό τον Ένα, τον Απόλυτο!
      Αρμύρα που άνθησε στις παλάμες μας βότσαλα κι ένα σταυρό γαλανόλευκο
      να κυματίζει στο στήθος!… Με κάθε κτύπο της καρδιάς…
      Φλογίζοντας τους καημούς των ανασαιμιών με της λευτεριάς το φλοίσβισμα…
      Στο ακρογιάλι της Αιγαιοπελαγίτικης αρμονίας… στης Τζιύπρου το γιαλό…
      Αντίλαλος της παλιάς μελωδίας του Μαραθώνα και στων Σαλαμινομάχων, ηχώ, τον ύμνο·
      και του αιώνιου χρησμού των Θερμοπυλών τούτης της γης, επιταγή και όρκος: "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ"!
      Ναι, ετούτης της γης το σύνθρηνο εγκαύχημα,
      δαχτυλίδι αρετής τούτης της γης, πολιτείας ασκόρπιστης στέμμα!
      Κι αν, το γόνυ ευλαβικά στο Θείο κλείνω, δικαιοσύνη ταπεινά να ικετέψω…
      Κι αν, ν’ αγαπά η καρδιά μου πλάστηκε… και να συγχωρεί…
      Κι αν, απ’ τ’ αρχέγονο της δημιουργίας το σπέρμα, κύτταρο ίδιο με τους επιβουλείς, η ψυχή μου…
      Αυτό το γόνυ κι η καρδιά, το ίδιο κι η ψυχή μου – ψυχή ορθιασμένη στο σύμπαν, αέναα με το Θείο ενωμένη –
      αφέντες δεν παραδέχονται, στους βάρβαρους δε γονατίζουν,
      δεν προσκυνάν πασάδες και αγάδες, ραβίνους, άρχοντες, αβάδες ή μουλάδες·
      μόν’ πολεμάν, για μια ιδέα αγνή: "Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ"
      και με εφ’ όπλου λόγχη, ατυμπανόκρουστη, τη λόγχη της ψυχής μου
      κι αυτά τα ανεμόδαρτα, τα υπερήψηλα ΟΧΙ
      που, μόνο, αυτή η ψυχή σπέρνει, γεννά, εκκολάπτει.
      Για τη νίκη ή τη θανή· για μια, νυν και αεί, λαμπερή Λαμπρή· Λαμπρή αιώνια ελεύθερη!
      Για μια ηλιογελούσα ελευθεριά ή για ένα δοξασμένο θάνατο!! Εγώ, ο ΕΛΛΗΝ!!
      Γιατί, Ποιά ζωή αξίζει να ζεις και τί νόημα έχει, χωρίς Λευτεριά και Αξιοπρέπεια!

      Ιωάννης Παναγάκος
      Αριστείο στην Ποίηση, στον 5ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων (Ε.Π.Ο.Κ) 2013.

      Διαγραφή
    4. Κύριε Παναγιωταράκο,

      Γράφετε «Είναι εντυπωσιακό πως ένας πνευματικός άνθρωπος του επιπέδου σας δεν καταλαβαίνει πως το σχόλιό μου είναι κόλαφος και για τις δυο θρησκευτικές μάστιγες που προέκυψαν στην ανθρωπότητα.».

      Μήπως εσείς είστε αυτός ο οποίος δεν ξέρει τί εννοούν αυτά που γράφει; Γιατί το θέμα που σχολιάσατε αφορούσε και μόνο την βαρβαρότητα των Ταλιμπάν. Εσείς όμως ως κανονικός εργολάβος, δηλαδή ως να είχατε αναλάβει εργολαβικά την δυσφήμηση του χριστιανισμού συνδέετε αυθαιρέτως τη βαρβαρότητα του αποκεφαλισμού με ό,τι απαράδεκτο είχαν δια-πράξει κατά το παρελθόν άνθρωποι που πίστευαν μεν στον Χριστό, αλλά με λαθεμένο τρόπο, κατά παράβαση των αρχών του χριστιανισμού και της διδασκαλίας του Ιησού, τα αποδώσατε δε, με τέτοιο «αριστοτεχνικό» τρόπο, ως, δήθεν, να αφορούν και να χαρακτηρίζουν τη Χριστιανική διδασκαλία, ενώ όλα αυτά έχουν αποκηρυχθεί από την ίδια.

      Το γεγονός αυτό, αυτό που διαπράττετε δηλαδή, πλέον του ότι είναι ανέντιμο ως τακτική, δείχνει, ακριβώς, και το αβυσσαλέο μίσος, το οποίο μόνος σας εκδηλώνετε κατά του χριστιανισμού και για το οποίο σας κατηγόρησα. Εσείς, όμως, αδιαφορώντας για την ουσία της μομφής μου, πετάτε την μπάλα στην εξέδρα κατηγορώντας με για προσωπική επίθεση και με χαρακτηρίζετε ως λασπολόγο, παρ’ όλο ότι εγώ δεν σας απέδωσα κανένα χαρακτηρισμό. Για την ταμπακιέρα, όμως, ούτε λέξη. Και σας ερωτώ ευθέως: Νιώθετε ή δεν νιώθετε μίσος για τον χριστιανισμό και τους χριστιανούς; Αυτή είναι η μομφή μου εναντίον σας και σ’ αυτήν πρέπει να απαντήσετε. Το τολμάτε; Φυσικά και δεν το μπορείτε, αφού κάθε λόγος σας είναι ένας παθιασμένος λίβελος κατ’ αυτών.

      Έπειτα, αν θεωρείτε τον Μωαμεθανισμό θρησκευτική μάστιγα για την ανθρωπότητα, θεωρείτε ως εγκληματίες του Μωαμεθανούς που κατακρεουργούνται από τους Ταλιμπάν και από όλους τους άλλους, όσοι είναι εγκληματίες και πιστεύουν στο ισλάμ; Και αν πιστεύετε ότι ο χριστιανισμός είναι κι αυτός θρησκευτική μάστιγα της ανθρωπότητας, οι χριστιανοί που π.χ. κάηκαν στην πυρά της «Ιεράς» Εξετάσεως είναι κι αυτοί εγκληματίες; Και εφόσον πιστεύετε ότι και οι δύο θρησκείες είναι μάστιγες για την ανθρωπότητα, γιατί, τώρα που αναδεικνύεται η βάρβαρη συμπεριφορά των Ταλιμπάν, σπεύδετε να την χαρακτηρίσετε ως ηπιότερη από τη βαρβαρότητα των χριστιανών που ξαφνικά, ως δια μαγείας ξεφυτρώνουν σε κάθε σας λόγο για το οτιδήποτε; Υπάρχει κακή και περισσότερο κακή μάστιγα; Και αν, επίσης, πιστεύετε ότι αυτοί που κόβουν κεφάλια είναι καλύτεροι από τους άλλους που έκαιγαν και βασάνιζαν τα θύματά τους γιατί «έχουν ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά τους μέχρι να φθάσουν τους διδασκάλους τους», και ακριβώς έτσι και το διατυμπανίζετε, αυτό δεν αποτελεί προσπάθεια να παρουσιαστεί η βαρβαρότητα αυτή ως ήσσονος σημασίας για να αναδειχθεί η άλλη βαρβαρότητα, έχοντας πάντα κατά νου να στιγματίσετε, να προσβάλετε και να υβρίσετε, όχι τόσο τη βαρβαρότητα των εγκληματιών – η παραπάνω φράση σας «έχουν ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά τους μέχρι να φθάσουν τους διδασκάλους τους» το αποδεικνύει εναργέστατα – αλλά τη θρησκεία την οποία μισείτε όσο τίποτα άλλο, και μαζί μ’ αυτή και τους πιστεύοντας στον Ιησού Χριστό, άρα και εμένα! συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    5. υνέχεια για κύριο Παναγιωταράκο, 2ο μέρος.

      Τώρα για τους προπάτορες που αναφέρατε. Δεν γνωρίζω ποίοι είναι οι δικοί σας προπάτορες – θεωρώ με βάση το αβυσσαλέο σας μίσος και το σκότος που εκπέμπουν οι εκφράσεις σας, ότι αποκλείεται να είναι, τουλάχιστον πνευματικά, άνθρωποι φωτεινοί όπως π.χ. ο Σωκράτης, ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης, αφού το μίζερο πνεύμα σας δεν έχει τίποτα που να θυμίζει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα ή το Θείο Απολλώνιο Φως, αντίθετα το δυσφημεί, αφού, όπως αφήνεται να εννοηθεί αυτάρεσκα θεωρείτε και προ-βάλλετε τον εαυτό σας ως εκπρόσωπο του μεγαλειώδους παρελθόντος των αρχαίων Ελλήνων – οι δικοί μου, πάντως δεν είναι, ούτε βιολογικά ούτε πνευματικά αυτοί που αυθαίρετα και με υπουλία αναφέρετε («τους δικούς σας προπάτορες τον (υιό Νώε) Ιάφεθ, τον Άβραμ ή Αβραάμ, τον Ισαάκ, το «άστρο» της ρίζας Ιεσσαί, τη Σάρρα και τη Μάρα!!!») και φυσικά δεν έχω εξάδελφους τους Μαμελούκους που πάλι αυθαίρετα αναφέρετε, και οι ο-ποίοι, αν υποθέσουμε ότι είναι βάρβαροι και γι’ αυτό, για να με θίξετε, τους κάνατε συγγενείς μου, σας ταιριάζουν απόλυτα, αν κρίνει κανείς από τη βαρβαρότητα τους πνεύματός σας.

      Τέλος, όσον αφορά την ιστορικο-κοινωνική σας ανάλυση για όλα αυτά που φύρδην-μίγδην ανακατέψατε καθώς και για την εμμονή σας να με προκαλείτε σε ιστορική αντιπαράθεση για το παρελθόν του χριστιανισμού, δεν μπορώ να καταλάβω πώς και από πού συνήγατε το συμπέρασμα - προφανώς πάλι αυθαίρετα - ότι θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα εγκλήματα ή τις απρέπειες που διέπραξαν κάποιοι που είχαν, μεν, την ιδιότητα του χριστιανού, δεν τα διέπραξαν δε, λόγω των αρχών που απορρέουν από τη χριστιανική διδασκαλία, αλλά ως αδύναμοι άνθρωποι έρμαια του σαρκίου τους και ορισμένων αρχόντων που λυμαίνονταν την εξουσία σε κάποιες χρονικές περιόδους!

      Από έναν ένα συνάνθρωπό σας που καταδικάζει την βία, την κακία και το μίσος, απ' όπου κι αν αυτά προέρχονται, αλλά που αγαπά ακόμα κι αυτούς που διαπράττουν αυτά τα οποία καταδικάζει.

      Υ.Γ. Το έλεος, φυσικά, δεν μπορεί κανείς χριστιανός να το ζητήσει από σας, άλλωστε ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο δήμιός του μπορεί να δείξει έλεος! Γι’ αυτό λοιπόν, χαίρομαι που συμφωνούμε ότι το ΕΛΕΟΣ είναι του Θεού και γι’ αυτό προσεύχομαι και για σας: να έχετε το Έλεός του!

      Διαγραφή
  2. Συνέχεια για κύριο Παναγιωταράκο, 2ο μέρος.

    Τώρα για τους προπάτορες που αναφέρατε. Δεν γνωρίζω ποίοι είναι οι δικοί σας προπάτορες – θεωρώ με βάση το αβυσσαλέο σας μίσος και το σκότος που εκπέμπουν οι εκφράσεις σας, ότι αποκλείεται να είναι, τουλάχιστον πνευματικά, άνθρωποι φωτεινοί όπως π.χ. ο Σωκράτης, ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης, αφού το μίζερο πνεύμα σας δεν έχει τίποτα που να θυμίζει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα ή το Θείο Απολλώνιο Φως, αντίθετα το δυσφημεί, αφού, όπως αφήνεται να εννοηθεί αυτάρεσκα θεωρείτε και προ-βάλλετε τον εαυτό σας ως εκπρόσωπο του μεγαλειώδους παρελθόντος των αρχαίων Ελλήνων – οι δικοί μου, πάντως δεν είναι, ούτε βιολογικά ούτε πνευματικά αυτοί που αυθαίρετα και με υπουλία αναφέρετε («τους δικούς σας προπάτορες τον (υιό Νώε) Ιάφεθ, τον Άβραμ ή Αβραάμ, τον Ισαάκ, το «άστρο» της ρίζας Ιεσσαί, τη Σάρρα και τη Μάρα!!!») και φυσικά δεν έχω εξάδελφους τους Μαμελούκους που πάλι αυθαίρετα αναφέρετε, και οι ο-ποίοι, αν υποθέσουμε ότι είναι βάρβαροι και γι’ αυτό, για να με θίξετε, τους κάνατε συγγενείς μου, σας ταιριάζουν απόλυτα, αν κρίνει κανείς από τη βαρβαρότητα τους πνεύματός σας.

    Τέλος, όσον αφορά την ιστορικο-κοινωνική σας ανάλυση για όλα αυτά που φύρδην-μίγδην ανακατέψατε καθώς και για την εμμονή σας να με προκαλείτε σε ιστορική αντιπαράθεση για το παρελθόν του χριστιανισμού, δεν μπορώ να καταλάβω πώς και από πού συνήγατε το συμπέρασμα - προφανώς πάλι αυθαίρετα - ότι θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα εγκλήματα ή τις απρέπειες που διέπραξαν κάποιοι που είχαν, μεν, την ιδιότητα του χριστιανού, δεν τα διέπραξαν δε, λόγω των αρχών που απορρέουν από τη χριστιανική διδασκαλία, αλλά ως αδύναμοι άνθρωποι έρμαια του σαρκίου τους και ορισμένων αρχόντων που λυμαίνονταν την εξουσία σε κάποιες χρονικές περιόδους!

    Από έναν ένα συνάνθρωπό σας που καταδικάζει την βία, την κακία και το μίσος, απ' όπου κι αν αυτά προέρχονται, αλλά που αγαπά ακόμα κι αυτούς που διαπράττουν αυτά τα οποία καταδικάζει.

    Υ.Γ. Το έλεος, φυσικά, δεν μπορεί κανείς χριστιανός να το ζητήσει από σας, άλλωστε ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο δήμιός του μπορεί να δείξει έλεος! Γι’ αυτό λοιπόν, χαίρομαι που συμφωνούμε ότι το ΕΛΕΟΣ είναι του Θεού και γι’ αυτό προσεύχομαι και για σας: να έχετε το Έλεός του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο αυτό είχε γραφτεί παραπάνω και παρατέθηκε κι εδώ, εκ παραδρομής.

      Διαγραφή
  3. Δεν είχα διόλου πρόθεση να απαντήσω στους λίβελλους σας -εξ’ άλλου ουδείς λόγος υπάρχει προς τούτο, καθώς ούτε εσείς διαφοροποιείστε ή τουλάχιστον προβληματίζεστε στο οτιδήποτε αφορά τη θρησκεία σας· άρα όλα καλώς καμωμένα, ούτε εγώ φυσικά από εσάς, κυρίως λόγω έλλειψης επιχειρημάτων- όμως υπάρχουν και κάποια όρια.
    Εντελώς καλοπροαίρετα προβληματίζομαι και ρωτώ τον εαυτό μου: Μα καλά ο άνθρωπος τι κατάλαβε? Το σχόλιό μου αφορά μια άθλια κατάσταση που συμβαίνει αυτό τον καιρό με τη θρησκεία του ΙΣΛΑΜ και τη συνέδεσα με μια άλλη, την ίδια και ακόμα χειρότερη που προηγήθηκε ιστορικά, γιατί όλη η ιστορία των ανθρώπων είναι δεμένη με δεσμούς άρρηκτους, το δε παρελθόν νομοτελειακά οδηγεί στα μελλούμενα.
    Εσείς τώρα αντί να πείτε τη γνώμη σας για τη φρικτή κατάσταση που περιγράφεται στο άρθρο, μου επιτίθεστε βγαίνετε και από πάνω με τα ΕΛΕΟΣ και τα συναφή. Είστε αδικαιολόγητος. Θα σας δικαιολογούσα αν σε όλο αυτό διαπιστώνατε προπαγανδισμό παραποίηση ή εσκεμμένη χάλκευση της ιστορικής πραγματικότητάς από μέρους μου κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Δεν μπορείτε όσο και αν κόπτεσθε να εντοπίσετε το παραμικρό ‘’παραστράτημα’’, αφού θα εκτεθείτε άσχημα!
    Εν προκειμένω ολόκληρος ο σχολιασμός μου καυτηριάζει αυτό ακριβώς (το επαναλαμβάνω μπας και το εμπεδώσετε)· την Πολιτισμική καταστροφή και εγκληματική συμπεριφορά ανά τους αιώνες κατά της ανθρωπότητας και από τις δυο συγγενικές μονοθεϊστικές θρησκείες. Και επειδή τούτοι εδώ οι του Ισλάμ είναι κατά 600 χρόνια ηλικιακά νεότεροι (στον ανθό της ηλικίας τους), από το γερασμένο και ξεθωριασμένο Ιουδαιοχριστιανισμό, τουτέστιν στο ντουζένι του φανατισμού αμόρφωτων όχλων κυρίως, έχουμε δυστυχώς πολλά να δούμε μέχρι να φθάσουν τους διδασκάλους τους. Τι δεν καταλαβαίνετε? Περισσότερο αναλυτικά δεν γίνετε.
    Με χαρακτηρίσατε εργολάβο κατά της θρησκείας σας γιατί ασχολούμαι και αναδεικνύω την κακότητα και τη δολιότητά της. Σας θυμίζω όμως πως τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, οι αλλοιώσεις Εθνών, καθώς και οι γενοκτονίες ουδέποτε παραγράφονται παραμένουν εσαεί επίκαιρες και ανοιχτές προς κολασμό των θυτών, αποφυγή της λήθης την ιστορική δικαίωση και αποκατάσταση των θυμάτων. Δε νομίζω πως είναι πρέπον οι Αρμένιοι να πάψουν να διεκδικούν τα δίκαιά τους, το ίδιο και ο Ποντιακός Ελληνισμός, οι Ίωνες, οι Κύπριοι, οι Β/Ηπειρώτες κλπ.
    Αν για παράδειγμα ο Αδόλφος κέρδιζε τον πόλεμο όλοι οι υπόλοιποι οι εκτός επικρατείας του θα έπρεπε να σιωπούν για Ντα-Χάου και Άουσβιτς?
    Οι Έλληνες, εμείς, λοιπόν γιατί θα πρέπει να σιωπούμε, να μας αφαιρείται ο λόγος, για τα εγκλήματα κατά των προγόνων μας και του πολιτισμού μας από τους Ταλιμπάν Χριστιανούς?
    Αναφερθήκατε στη σοφία των αρχαίων Ελλήνων (που φυσικά δεν ήταν χριστιανοί), για Απολλώνιο φως. Αφήστε καλλίτερα. Αυτοί που έφεραν το χριστιανικό Μεσαίωνα και την οπισθοδρόμηση στην Ευρώπη και όλα τα συνεπακολουθούμενα δεινά, που σβήσανε τα φώτα του πολιτισμού, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να τους χρησιμοποιούν. Έχετε ακούσει μήπως περί Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού? Για Χουστ, Σαβοναρόλα, Σαβέλλιους, Μπρούνο, Ανθρακίτη, Κούμα, Καΐρη, Δελμούζο, Λασκαράτο,? Ποιοι ήταν άραγε οι φωτοσβέστες τόσους αιώνες?
    Ποια είναι τα εγκλήματα που αποκήρυξε (όπως ισχυρίζεσθε) ο Χριστιανισμός? Ας ακούσω έστω ένα. Και μην αναφερθείτε στη Υπατία γιατί θυμώνω. Ουδέποτε τολμήσατε να αναγνωρίσετε το εγκληματικό παρελθόν σας, απλά γιατί κατευθύνεται το οτιδήποτε και αν κάνετε, εκ Πνεύματος Αγίου και η περιστερά δεν κάνει λάθη! Η όλη σας πορεία δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων φανατικών που αδίκως έφεραν τον τίτλο του χριστιανού, καθώς λέτε δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα, αλλά του επίσημου Ιερατικού Χριστιανικού κράτους, με επίσημες νομοθετικές αποφάσεις Οικουμενικών Συνόδων, με Επισκόπους επικεφαλής στρατιωτικών δυνάμεων και αποβλακωμένων όχλων πραγματοποιήθηκε το· ‘’Ες Έδαφος Φέρειν’’. Εμείς λοιπόν είμαστε οι μίζεροι εργολάβοι δυσφημιστές σας?............... Υπάρχει συνέχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς κο Παναγάκο 2η Σελίδα.....
    Εμείς που προσπαθούμε να προβάλουμε την ιστορική πραγματικότητα σε ένα κράτος που το Υπουργείο Παιδείας είναι ταυτόχρονα και Θρησκευμάτων -παγκόσμια αποκλειστικότητα- εγκαλούμαστε ως πνευματική βαρβαρότητα, ενώ εσείς οι αθώες περιστερές?
    Ρημάξατε ολόκληρη την ανθρωπότητα και το Νέο Κόσμο με επιθετικές Ιεραποστολές, ανελέητες σφαγές διαρκείας και μας κουνάτε δάχτυλο λέγοντας ότι εμείς σας μισούμε? Αναθεματίζετε στο πυρ το εξώτερο, ακόμα και σήμερα αθώους ανθρώπους,-ακόμα και τα αθλήματα πολεμικών τεχνών των παιδιών μας- εμείς σας δυσφημούμε?
    Πολεμάτε τον Ελληνισμό διαρκώς. Τώρα. Αυτή τη στιγμή που πληκτρολογώ συμβαίνει! Στη Θεία Ευχαριστία, στους Όρθους, Εσπερινούς, Απόδειπνα, Εορτές κλπ, ακούγονται σε Εκκλησίες και σε όλα τα μοναστήρια οι ύβρεις κατά των Ελλήνων. Ιδού ελάχιστο δείγμα: «Ρήτορας πολυφθόγγους ως ιχθύας αφώνους , ορώμεν επι σοι, Θεοτόκε…».
    «Χαίρε, φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα· χαίρε, τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσα».
    «Χαίρε, ότι εμωράνθησαν οι δεινοί συζητηταί· χαίρε, ότι εμαράνθησαν οι των μύθων ποιηταί».
    «Χαίρε, των Αθηναίων τας πλοκάς διασπώσα…»
    «Χαίρε, της απάτης την πλάνην πατήσασα· χαίρε, των ειδώλων τον δόλον ελέγξασα». Απατεώνες, δόλιοι και μωροί λοιπόν, οι πρόγονοί σας κε Παναγάκο. Απολλώνιο φως κατά τα άλλα. Ας αφήσουμε τα της Κυριακής της Ορθοδοξίας όταν με τις ατσαλάκωτες 8άρες μας ακούμε κατανυκτικά το βόρβορο, τα περιβόητα αναθέματα κατά του Ελληνισμού. Εμείς σας καταδιώκουμε? Εμείς σας επιτιθέμεθα και σας στιγματίζουμε? Ποιος ο θύτης και ποιο το θύμα? Μια απάτη που πάει πίσω 17 αιώνες τώρα! Ντροπή κατ’ ελάχιστον!
    Δυστυχώς για εσάς θα μας ανεχτείτε, γιατί μπροστά σας υπάρχει κατηγορητήριο μακρύ και κακουργηματικό.
    Για την ταμπακιέρα που επιμένετε? Σας την επιστρέφω εφόσον στους διαλόγους μας κατά το παρελθόν έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα. Έχω ξοδέψει πολύτιμο χρόνο να σας απαντώ και δεν ξέρω να κρύβομαι. Αν εσείς δε δίνετε σημασία δεν ευθύνομαι εγώ.
    Και συνεχίζετε: «… όσον αφορά την ιστορικο-κοινωνική σας ανάλυση για όλα αυτά που φύρδην-μίγδην ανακατέψατε…».
    Όμως κε Παναγάκο αποφεύγετε να μας αποκαλύψετε την ιστορική αλήθεια που ανατρέπει όσα «φύρδην-μίγδην», (βλακωδώς) αναφέρω. Το στρίβειν δια του αρραβώνος δεν είναι ηθικά και ότι καλλίτερο!
    Τα ίδια κάνατε και σε κάποιο άρθρο μου στο παρελθόν που αφορούσε Ελληνικούς ναούς, Αγ. Σοφιά και περιλάμβανε το ιστορικό ντοκουμέντο της ίδρυσης και κατασκευής, ένεκα πατριάρχη Σωφρονίου, του τεμένους του Ομάρ στην Ιερουσαλήμ, υποψήφιο και βασικό σημείο έκρηξης του Γ’ Παγκοσμίου πολέμου! Όχι μόνο τα τεκμήρια αυτά δε σας κέντρισαν έστω από περιέργεια το ενδιαφέρον (που με μόχθο πολύ κατάφερα να εντοπίσω και παρουσιάσω), αλλά και αναγκάσατε με την παρέμβασή σας τον αγαπητό (σε μένα τουλάχιστον), διαχειριστή της φιλόξενης σελίδας να κατεβάσει το άρθρο.
    Τελειώνοντας λέτε: «Υ.Γ. Το έλεος, φυσικά, δεν μπορεί κανείς χριστιανός να το ζητήσει από σας, άλλωστε ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο δήμιός του μπορεί να δείξει έλεος! Γι’ αυτό λοιπόν, χαίρομαι που συμφωνούμε ότι το ΕΛΕΟΣ είναι του Θεού και γι’ αυτό προσεύχομαι και για σας: να έχετε το Έλεός του!».
    Να τον χαίρεστε τέτοιο Θεό. Ο πρώτος διδάξας γενοκτόνος -εξολοθρευτής της ανθρωπότητας, ο καθοδηγητής της μονοθεϊστικής μάστιγας. Ή μήπως όχι κε Παναγάκο? Μήπως να ερωτηθούν περί τούτου οι Αιγύπτιοι και οι κατακλυσμιαιόπληκτοι, μήπως οι Σοδομίτες, οι Γομορίτες, οι Χαναναίοι ή οι Έλληνες Φιλισταίοι? Ως «δήμιος» που είμαι ούτε Αυτόν χρειάζομαι ούτε τις προσευχές σας. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σας περί της σωτηρίας μου!
    ΥΓ. Όσο για τους εξαδέλφους σας τους Μαμελούκους· βλέπω θιχτήκατε, όμως δεν πρέπει να συγχίζεστε. Μήπως ο Χριστιανισμός λόγω Αδάμ και Εύας δε θεωρεί όλους τους ανθρώπους αδέρφια? Μήπως ο Ιερώνυμος δεν έχει συστήσει ΜΚΟ υπέρ αλληλεγγύης και συμπαράστασης των αλλόθρησκων λαθρομεταναστών?· τους αδερφούς σας δηλαδή! Και πιο συγκεκριμένα. Ο Άβραμ ή Αβραάμ ή Ιμπραήμ δεν είναι ο ίδιος ο κοινός σας προπάτορας? Άρα 2ου βαθμού συγγένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, με πείσατε! Έχετε δίκιο σε όλα! Ένοχος ο κατηγορούμενος! Μπορώ τώρα να κατέβω από το εδώλιο του κατηγορουμένου ή πρέπει να αναμένω να απαγγείλετε την ποινή μου!
      Πάντως, μή φοβάστε, δεν πρόκειται να κάνω κάτι απ' αυτά που με κατηγορείτε! Ούτε εγώ φοβάμαι, φυσικά, παρ' όλο τον εκφοβισμό, τις ύβρεις, τις προσβολές και τα υπονοούμενά σας εναντίον των Ορθοδόξων Ελλήνων και εμού. Το ελεύθερο πνεύμα δεν υποστέλλει τη σημαία του. Εξάλλου πάντοτε υπάρχει η ελπίδα να θεραπευτείτε από τις εμμονές της. Η επιστήμη έχει κάνει θαύματα και σ' αυτόν τομέα.

      Διαγραφή