Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Την πλήρωσε κι αυτός: Πέθανε από κορωνοϊό δημοτικός υπάλληλος στον Έβρο που ήταν αρνητής του εμβολίου

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ


 

7 σχόλια:

  1. Για να μην προλαβουν οι γιατροι να τον σωσουν δεν θα ηταν αρνητης μονο μονο του εμβολιου αλλα και του ιου...
    Η περιγραφη δειχνει οτι πρεπει να ειχε μερες τον ιο αλλα αλλα προφανως νομιζε οτι ειναι απλη γριπουλα....
    Παντως γελοιο που τα ΜΜΕ παρουσιαζουν το θεμα με αυτον τον τροπο..
    Μετα φταινε οι αλλοι να γραφουν για τους εμβολιασμενους που εφυγαν απο το εμβολιο η απο τον κορωνοιο;
    Ολοι ανθρωποι ειμαστε και οι επιλογες μας συχνα κοστιζουν ..
    Καλο παραδεισο στον ανθρωπο.

    Υγ.Τουλαχιστον πεθανε ελευθερος κι ανεκβιαστος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ.ΜΗΠΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΟΙ,ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΕΑΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η είδηση σίγουρα είναι αληθινή αφού μπορεί να διασταυρωθεί πολύπλευρα έστω με ένα απλό τηλεφώνημα.
    Εξ' άλλου δεν ομιλούμε για μεγαλουπόλεις όπως πχ. Αθήνα - Θεσσαλονίκη αλλά για την κλειστή τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΕΥΝΗΣ Ο ΕΚΛΙΠΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (51 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΝΟΣΟ (ΚΑΡΚΙΝΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΙΟ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

      Διαγραφή
    2. «ΠΓΝΑ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης):
      Έχασε τη ζωή του ένας 50χρονος αγαπητός πολίτης από την Ορεστιάδα
      24-09-2021.
      Πέθανε από κορωνοϊό στο ΠΓΝΑ σήμερα το πρωί, ημέρα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, κάτοικος της Ορεστιάδας ο οποίος δεν ηταν εμβολιασμένος.
      Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 51χρονο ο οποίος ήταν υπάλληλος στον Δήμο της Ορεστιάδας, ένιωσε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου όπου και διασωληνώθηκε. Παρόλα αυτά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΑ όπου και δυστυχώς κατέληξε.
      Σύμφωνα με συγγενείς που ήρθαν σε επικοινωνία με το e-evros.gr, ο λόγος που δεν έκανε το εμβόλιο ήταν γιατί φοβόταν και τόνισαν πως δεν είναι αρνητής.
      Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία καθώς πρόκειται για έναν αγαπητό άνθρωπο που όλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν.
      Συλλυπητήρια στους οικείους του».
      Αυτή είναι επίσημη ανακοίνωση του ΠΓΝΑ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης), που αντιπροσωπεύει το Ελληνικό κράτος και δίνει κορωνοϊό ως αιτία θανάτου του άτυχου συνανθρώπου μας, όπως τη μεταφέρει το έγκριτο e-evros.gr.
      Εδώ το πράγμα σοβαρεύει αφού πρόκειται για απώλεια ανθρώπου· κυρίως όμως γιατί η μια από τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές, παραπληροφορεί εσκεμμένα τον κόσμο. Εμείς τώρα τι να πιστέψουμε και ποιόν? Ως γνωστόν οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες από τα ψέμματα.
      Η οικογένειά του νομίζω πως πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, ανακοινώνοντας δημόσια το ιατρικό ιστορικό του, κυρίως για να μη σκυλεύεται η μνήμη του νεκρού τους.



      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ. ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

      Διαγραφή