Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΟΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

2 σχόλια:

  1. Επειδή μεγάλο μέρος του άρθρου έχει να κάνει με τη λεγόμενη ''Μακεδονική Γλώσσα'', δεν πρέπει να μας διαφεύγει (ή να αποσιωπείται) το ιστορικό γεγονός αναβάθμισης αυτής της γλώσσας (Σλαβικής) -και κατά συνέπεια τη γέννηση Εθνικής Συνείδησης, σε πληθυσμούς νομαδικούς και περιπλανώμενους που μέγα μέρος τους ομιλούσε ήδη την Ελληνική (ο Κρούμμος έγραφε τα διατάγματά του στα ελληνικά)-, μέσω του περιβόητου Κυριλλικού Αλφαβήτου, που τους έκανε δώρο το πολυεθνικό -και όχι Ελληνικό- Βυζαντινό κράτος.
    Τους χάρισαν λοιπόν Συνείδηση Εθνική Σλαβική, τη δυνατότητα να ''γράφουν'' βιβλία και να προβάλουν έτσι την χαλκευμένη ιστορία τους, τους έδωσαν Παιδεία, και άντε εσύ τώρα να πείσης τον μεσήλικα Σλάβο πως δεν είναι Μακεδόνας.
    Άρα λοιπόν η ιστορία έχει μακριά ουρά, αλλά εμείς απαρέγκλιτα πρέπει να τιμούμε και να δοξάζουμε τους Φωτιστές των Σλάβων Κύριλλο - Μεθόδιο και (πατριάρχη) Μέγα Φώτιο, με αγιοποιήσεις και ικεσίες, με ημερίδες και σπουδές και υποτροφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και δεν έλαβε από τη Βουλή τους ελέχιστους 180 ψήφους για να επικυρωθεί και όμως εξακολουθεί να ισχύει και με την ανοχή της σημερινής κυβέρνησης
    Πρπει να γίνει άμεσα δημοψήφισμα και να ακουσθεί η βούληση του Ελληνικού Λαούπου είναι γνωστή από τα ογκώδη συαλλητήρια που έγινα.
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟς ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΣΛΑΒΟΙ
    Ελληνα πρωθυπουργέ τήρησε τα προεκλογικα σου ότι ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
    Ελληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή