Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Ενεργειακά ποτά (Energy drinks)

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ

Ενεργειακά ποτά (Energy drinks)

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Το έστειλε ο Χρήστος Παπαδημητρίου


 

3 σχόλια:

  1. Παραγωγός αυτού του βίντεο είναι ο Rick Lax.
    Γεννήθηκε την 17 Απριλίου 1982 στο Detroit. Το ενδιαφέρον του για τη μαγεία ξεκίνησε σε ηλικία 5 ετών, εμπνευσμένο από τον David Copperfield. Μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών του στο πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, απέκτησε ένα πτυχίο Νομικής από το πανεπιστήμιο DePaul.
    Από το 2011 έως το 2013, ο Lax εργάστηκε ως σύμβουλος παρασκηνίου για τον David Copperfield και έγραψε δύο βιβλία για το Λας Βέγκας. Δημιούργησε επίσης την τηλεοπτική εκπομπή Wizard Wars, η οποία προβλήθηκε στο δίκτυο Syfy το 2014.
    Το 2015, ο Rick Lax διαγωνίστηκε στην εκπομπή «Ξεγέλασέ μας» των Penn και Teller του CW. Εκτέλεσε ένα τέχνασμα καρτών αποκαλούμενο «Δυαδικός Κώδικας», και ήταν ο μόνος διαγωνιζόμενος που κατάφερε να ξεγελάσει τους Penn και Teller κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
    Ο Lax συνεχίζει να εργάζεται ως παραγωγός σόου και σύμβουλος μαγείας στα παρασκήνια. Κυκλοφορεί επίσης βίντεο μέσω του Facebook, που κερδίζουν περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο προβολές το μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νά 'σαι καλά,Κώστα μου, για την ενημέρωση. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην έχουμε και καμιά μήνυση απο την RED BULL...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση! Ο Lax είναι πασίγνωστος στις ΗΠΑ και συγκαταλέγεται μεταξύ των 5 κορυφαίων "μάγων" (illusionists) παγκοσμίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή