Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Τι σου ζήτησαν ρε;

ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ

Τι σου ζήτησαν ρε;


9 σχόλια:

  1. ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ Η ΜΥΤΗ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2020 ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι' όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν ανεύθυνοι ανεγκέφαλοι, που υποστηρίζουν, παρά την πληθώρα των κρουσμάτων και των νεκρών, ότι υπάρχει παγκόσμια (είναι δυνατόν;) συνωμοσία!!! Δηλαδή, σαν να μας λένε ότι συνωμότησαν Η.Π.Α., Ρωσία, Κίνα, με Ζιμπάμπουε, Σουδάν, Μοζαμβίκη κ.λ.π. για να εφαρμόσουν τη ΝΈΑ ΤΆΞΗ πραγμάτων!!! Γελοιότητες, για να μήν πώ ηλιθιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΦΡΙΚΗ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή, όλος ο άλλος κόσμος πλήν της Αφρικής, εάν όντως ισχύει ότι δεν έχει κρούσματα (που πολύ αμφιβάλλω, αλλά μήν ξεχνάμε ότι σε χώρες με τέτοια καθεστώτα δεν υπάρχουν και τουρίστες για να μεταδώσουν τον ιό), έχει συνωμοτήσει υπέρ της Νέας Τάξης; Πόσο θέλετε να μας τρελάνετε όλοι εσείς οι υπέρμαχοι της συνωμοσίας; Όταν αρρωστήσουν οι γονείς ή ακόμη χειρότερα τα παιδιά σας, τί θα μας λέτε; Ότι ήτανε βλακεία μας; Τότε θα είναι πλέον αργά. Γι' αυτό, έστω και για την ελάχιστη πιθανότητα ύπαρξης του ιού, αφήστε τους άλλους στην ησυχία τους, και κοιτάξτε να μην παρασύρετε έστω και έναν στην ασθένεια, και γίνετε οι ηθικοί αυτουργοί.

      Διαγραφή
    3. Για τον ΙΩΑΝΝΗ 31 Οκτωβρίου 2020 - 3:05 μ.μ.
      --------------------------------------------
      Δεν θα αντιστρέψω το β΄ πληθυντικό που χρησιμοποιείς για να μας "τσουβαλιάσεις" ως κοιμώμενους και βλάκες, σε β΄ενικό για να σου απαντήσω όπως θα σου ταίριαζε . . .
      Όμως, ή "τυφλός τα τ΄ώτα τον τε νούν τα τ΄όμματα΄εί" ή μάλλον πρέπει να ελέγξεις το Exp. Date αυτών που παίρνεις!

      Και επειδή Η ΑΦΡΙΚΗ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ = ΕΧΕΙ = ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, πάρε και ένα λινκ για να ξεστραβωθείς:
      https://allafrica.com/coronavirus/#covid19-map

      Κοίτα! Αν το σπίτι σου δεν έχει αποχωρητήριο να ξεφορτώσεις τα σκατόψυχά σου, ΕΔΩ δεν είναι ο απόπατος που ψάχνεις. Ανίκητε!

      Κων.Παπανικολάου

      Διαγραφή
    4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Ά, και για να μήν ξεχάσω κύριε αναλυτή πληροφοριών, σου επισυνάπτω ένα Link, για να το δείς με την ησυχία σου, ότι ΚΑΙ η Αφρική είναι γεμάτη από κοροναϊό. Οπότε, η παραπληροφόρησή σου πάει στράφι. Κρίμα καημένε, γιατί απέτυχες, καθ' όσον εδώ που γράφεις, δεν υπάρχουν αμόρφωτοικαι αδαείς για να τους παρασύρεις:
      Link: https://www.news247.gr/koinonia/koronoios-chartis-real-time-deite-tin-exelixi-ton-kroysmaton-lepto-pros-lepto.7591972.html

      Διαγραφή
  3. Δεν είναι θέμα μόρφωσης. Είναι θέμα υποδοχέα.
    Και το έχουν πεί ήδη κάποιοι αρχαίοι . . .
    "Νους ορά και νούς ακούει"
    Πείτε μου, λοιπόν, για να καταλάβω εγώ ο αμόρφωτος, πόσοι άραγε μορφωμένοι το ξέρουν αυτό;

    Η μόρφωση έρχεται μέσα από τα αυτιά και τα μάτια που ακούν και βλέπουν. Ο Νους την επεξεργάζεται και την μετατρέπει σε γνώση για να την κουβαλάμε σαν "προίκα" μας μέχρι να περάσει στην λήθη.
    Άρα είναι απαραίτητη η ύπαρξη νοός (μυαλού). Αλλιώς, ισχύει το του θυμόσοφου λαού μας "κατά τα μυαλά
    του αλληλούια" ή παραφράζοντας στην χυδαία, "ο μαλάκας είναι ανίκητος".

    Κων. Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή αλλιώς, κατά τον Γουσταύο Φλωμπέρ, "Μην υποτιμήσεις ποτέ τη δύναμη της ανθρώπινης βλακείας (μ@λ@κίας θα έλεγα εγώ).

      Διαγραφή