Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/8/2018)
Ανδρέας
    Η κομπίνα και η παγαποντιά, αν και ιταλική λέξη, είναι στο DNA του Έλληνα. Όπως με τις επιστροφές φόρων .Τις έπιασαν τις κομπίνες των λογιστών. Έ, όλο και κάτι άλλο θα σκεφτούν, αφού το μυαλό πάει πάντα στο πονηρό….
-------------------------------------------------
    Στις Καστανιές, η υπόθεση θύμιζε εκκίνηση ράλυ, αφού όλοι ήταν «στημένοι» στα πίτς, περιμένοντας το σύνθημα…. Και από την μια λένε τι καλά που πάνε και ψωνίζουν στην Αδριανούπολη, και από την άλλη διαμαρτύρονται για τον χαμηλό τζίρο της Ορεστιάδας. Έ,  και τα δύο, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Και ας μην παριστάνουν τους υπερέλληνες μερικοί – μερικοί που από την μια κόπτονται για την Ελλάδα και από την άλλη είναι οι καλύτεροι πελάτες στην Αδριανούπολη. Το φαινόμενο πάντως, δικαιολογείται. Από την μια η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, από την άλλη η φθηνή αγορά της Τουρκίας, έ, το γλυκό δεν θέλει και πολύ να δέσει… Πόσο μάλλον τώρα, που το δολάριο έχει ισοτιμία τις 6 λίρες!
-------------------------------------------------
    Τι κάθεται και ρωτάει ο άλλος, γιατί τα ΜΜΕ δεν μεταδίδουν ειδήσεις για το τι γίνεται στα χότ σπότ με τους λαθρομετανάστες! Εάν βγούν στον αέρα, θα τους αντιπαθήσουμε και θα ζητήσουμε να φύγουν, ενώ ο σκοπός είναι να τους αγαπήσουμε και να τους πάρουμε και στα σπίτια μας. Οπότε, γιατί να γίνουν γνωστά;;;; Αυτά που βγαίνουν στον αέρα, είναι κάποια που δεν είναι δυνατόν να αποκρυβούν. Και βέβαια, είναι….. «εξαιρέσεις»!
  -------------------------------------------------
    Μας έρχονται «πεσκέσι» από τη Γερμανία 2.000 «λάθρο» που έκαναν την βόλτα τους, τα βρήκανε «μπαστούνια» και τώρα θα μας «κατσικωθούν» εδώ πέρα. Δυστυχώς, για να λυθεί το πρόβλημα, χρειάζονται ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ αποφάσεις ( όχι και να τους σκοτώσουμε… ) τις οποίες κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πάρει.
-------------------------------------------------
    Ποσο… «ήρωες» είναι οι δύο στρατιωτικοί μας; Έ, αυτό θα το διαβάσετε αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου