Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/8/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/8/2018)
Ανδρέας
    Ιδιαίτερα συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε στον Δημήτρη Τσιάμη, που σε κάπως προχωρημένη αθλητική ηλικία, πέτυχε να πάρει το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ στους Πανευρωπαικούς Αγώνες Στίβου. Ήταν η πρώτη του μεγάλη διάκριση. Του εύχομαι, να μην είναι και η τελευταία, αφού η «καρδιά» παίζει μεγάλο ρόλο, και φαίνεται ότι την έχει!
----------------------------------------
    Για τον Λευτέρη Πετρούνια, τι να πούμε; Τέταρτο διαδοχικά ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα στους κρίκους. Εντελώς φυσιολογικό, αφού εδώ και χρόνια είναι ο καλύτερος! Συγχαρητήρια, και εύχομαι να συνεχίσει να ανεβάζει την Ελλάδα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.
----------------------------------------
    Το τι γίνεται με τα fake news είναι απερίγραπτο! Παρακάτω, σας έχω ανάρτηση για την κατασκευή πισίνας στην ταράτσα της Βουλής, από το επίσημο site της Βουλής. Εχτές τη πήρα. Πρόσεξα όμως, πως η ημέρα αναρτήσεως ήταν η 1η Απριλίου 2018. Και αναλογίζομαι, πόσο κρατάει η Πρωταπριλιά στην Ελλάδα;;; Τέσσερεις + μήνες τώρα, και δεν ακούστηκε τίποτα περισσότερο. Επομένως, ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ, και μην σκίζετε τα ρούχα σας… Βέβαια, με αυτό θυμήθηκα μια ΜΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ περίπτωση, το 1994, όταν ο τότε διοικητής ( από τα σακκουλάκια του ΚΛΙΝ…) του Γ΄ Σώματος Στρατού έδωσε εντολή στο Μηχανικό να γίνει μελέτη κατασκευής πισίνας στον τελευταίο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, όπου, εντελώς κατά τύχη, είναι το σπίτι όπου διαμένει ο εκάστοτε Διοικητής Γ΄ΣΣ. Αλλα αυτό, είναι μια άλλη κωμικοτραγική ιστορία….
----------------------------------------
    Καλά μας τα λέει για το πώς θα αποφύγουμε τα «ποτά – μπόμπες». Το μόνο που δεν μας λέει, είναι πως όταν κάποιος έχει ήδη «κατεβάσει» 2-3 ποτά κανονικά, όταν του πάνε «μπόμπα» δεν θα το πάρει χαμπάρι!
----------------------------------------
    Εάν κάποιοι απορούν για το τι το ενδιαφέρον βρίσκω και βάζω κατασχέσεις λαδιού κτλ, σας λέω πως δεν έχουν και τόσο ενδιαφέρον. Όμως, μπαίνουν συχνά – πυκνά, για να έχουμε το νού μας, πως οι απατεώνες καραδοκούν σε κάθε βήμα μας και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν πρώτα την υγεία μας και μετά την τσέπη μας.
----------------------------------------
    Λέτε αυτό το «ΑΚΟΥΑΡΙΟΥΣ» με τους λαθρομετανάστες να καταλήξει σε καμιά Κέρκυρα, Πρέβεζα ή Πάτρα; Γιατί, κάπου πρέπει να «ξεφορτώσει». Και οι δικοί μας είναι οι πιο «σκυμένοι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου