Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν parking στο Παζάρι Βιβλίου μπροστά στη ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘΜε ελεύθερη είσοδο και δωρεάν parking στο Παζάρι Βιβλίου μπροστά στη ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ
    Ικανοποιητική είναι η προσέλευση των επισκεπτών στο Παζάρι των ΕκδοτώνBazaar Βιβλίου μέχρι σήμερα που βρίσκεται στην κεντρική – νότια πύλη της Δ.Ε.Θ. (απέναντι από Χ.Α.Ν.Θ.) και θα λειτουργεί έως τις 15 Νοεμβρίου με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν parking για όλους.
    Οι λάτρεις του βιβλίου μικροί και μεγάλοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχολικά βοηθήματα, ελληνική και ξένη λογοτεχνία, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις, επιστημονικής φαντασίας, παιδικά βιβλία, τρισδιάστατα, ποίηση, μεθόδους ξένων γλωσσών, τουριστικούς οδηγούς, ψυχολογίας, βιβλία θεατρικά και για τον κινηματογράφο, μουσικής βιβλιοθήκης, παραψυχολογίας, θεολογικά, λεξικά κ.α..
    Συμμετέχουν 150 αξιόλογοι εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία και τιμές που ξεκινούν από 1-2-3…ευρώ και με έως -70% έκπτωση.
Το ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ
(Ανοικτά όλες τις Αργίες)
Συνδιοργάνωση:
Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας
Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου