Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/11/2019)
    Από ό τι θα διαβάσετε στα σημερινά θέματα, επικρατούν εκείνα που σχετίζονται με τους λαθρομετανάστες και την ελληνική πολιτική πάνω στο αντικείμενο. Και πιστεύω, όχι άδικα! Το πρόβλημα καθημερινλα μεγαλώνει, και μάλιστα έχει γίνει πλέον ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ! Το πρώτο που έπρεπε να γίνει , είναι ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΡΥΣΗ! Όσο η βρύση είναι ανοικτή, τα νερά δεν μαζευονται, ιδιαίτερα μάλιστα όταν δεν υπάρχουν και κατάλληλα «σφουγγάρια». Έχουμε την ατυχία, να είμαστε ο πιο «βολικός» τόπος προορισμού των λαθρομεταναστών, λόγω γειτνιάσεως με τις χώρες που υποτίθεται πλέον πως έχουν… «πρόσφυγες» Και έναν κακό γείτονα, που θεωρεί υποχρέωσή του να επιτείνει το πρόβλημά μας, για τους δικούς του φυσικά λόγους, που δεν είναι κρυφοί. Και το απογοητευτικό στην όλη κατάσταση, είναι πως όλα τα κόμματα που έχουν κάποιο σημαντικό ποσοστό, κινούνται παράλληλα. Δεν είναι δυνατόν, να μην βλέπουν την κατάσταση όπως διαμορφώνεται. Κάποια από αυτά, ρίχνουν βενζίνη στη φωτιά, και κάποια άλλα, δήθεν την καταπολεμούν προσπαθώντας να σβύσουν την φωτιά με παγούρια…. Δυστυχώς, υφιστάμεθα ΕΙΣΒΟΛΗ, η οποία δεν αντιμετωπίζεται με…. «ανθρωπιστικά» μέσα. Και αυτό το ξέρουν καλά όλοι!
------------------------------------------
    Και έχεις από πάνω και τα καθίκια τους Σκοπιανούς, να… διαμαρτύρονται για την σήμανση των Μακεδονικών προϊόντων με το γνωστό «Μ», επειδή… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ!!!!!!!! Κάποιοι ακόμα δεν κατάλαβαν. Έ, ρε, στρατοδικείο που πρέπει να πέσει σε αυτή τη χώρα…….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου