Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παραστάσεις Θεάτρου Σκιών στη ΧΑΝΘ



Παραστάσεις Θεάτρου Σκιών στη ΧΑΝΘ
    Ο Δημήτρης Καρόγλου με τη Σκιάς Όναρ και αυτό το Σάββατο 17/03/2018 στις 18:00 θα παρουσιάσουν την παραδοσιακή παράσταση Καραγκιόζη στη μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ.
Ο Μέγας Αλέξαντρος και το καταραμένο φίδι
    Στο σταυροδρόμι που βρίσκεται έξω από τη πόλη εμφανίστηκε ένα τεράστιο φίδι που έχει ερημώσει τον τόπο. Μη μπορώντας να το αντιμετωπίσει με κανέναν τρόπο ο Πασάς στέλνει τον Χατζηαβάτη να τελαλήσει για να βρεί κάποιον ήρωα ο οποίος θα το σκοτώσει. Ως έπαθλο προσφέρει το μισό του βασίλειο και το χέρι της κόρης του σε γάμο.
    Το έπαθλο προσελκύει πολλούς υποψήφιους γαμπρούς αλλά το φίδι δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος.
Η πιο γνωστή από τις παραδοσιακές παραστάσεις του Ελληνικού θεάτρου σκιών σε ιδιαίτερη απόδοση της Σκιάς Όναρ για τους μικρούς μας φίλους.
   
Στη Σκιάς Όναρ πιστεύουμε πως η ανασύνθεση και η επανέκφραση της αφήγησης της παράδοσής μας είναι στενά συνδεδεμένη με τη διατήρηση και ανανέωση της ιδιαίτερης κουλτούρας μας. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προώθηση, την προβολή και ανάπτυξη του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.”
Δημήτρης Καρόγλου
Τίτλος Έργου:
Ο Μέγας Αλέξαντρος και το καταραμένο φίδι
παρουσίαση: Σκιάς Όναρ
Γενική είσοδος
: 6€ ανά άτομο
Είσοδος τρίων (3) ατόμων και άνω:
5€ ανά άτομο
Διάρκεια παράστασης:
60′
Τόπος παράστασης: Εντός του κτιρίου της
Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ
Ημέρα και ώρα παράστασης:
Σάββατο στις 6μμ
Προτεινόμενο για παιδιά 3-103 ετών!
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2310 211990, 6945566742 & 6945383985 (κ.Δημήτρης Καρόγλου)
και στα τηλέφωνα της
Χ.Α.Ν.Θ.

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Συνεχίζουμε να δίνουμε αγώνα για να διατηρήσουμε ένα στοιχείο καθαρά Τουρκομογγολικης προελευσεως, με ήρωα ένα τύπο γλοιώδη, κουτοπόνηρο, απατεώνα, άσχημο, γλυφτη των Τούρκων, που δέρνει την γυναίκα του και τον γυιό του, εξαπατά και κοροϊδεύει όλους του άλλους Έλληνες (Επτανήσιους, κεντροελλαδίτες). Κατά τα άλλα είμαστε τουρκοφάγοι και προάγουμε τον ελληνικό πολιτισμό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή