Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/3/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/3/2018)
Ανδρέας
    Όλους τους θρυλικούς παίκτες του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης της δεκαετίας 1960, εάν θέλει κανείς να τους δεί, δεν έχει παρά να πάει το πρωί γύρω στις 11, στα τραπεζάκια έξω από το παλιό «ΝΤΟΡΕ» στο Λευκό Πύργο, δίπλα από την Λέσχη Αξιωματικών.
----------------------------------------
    Μόλις πέσει το σλόγκαν «ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ», αμέσως «σπάνε τα τηλέφωνα» για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να τα πάρουν πίσω. Προσωπικά εγώ, δεν έχω κάνει το παραμικρό για αυτό. Περιμένω , όπως είναι σωστό, ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ που θα περιλαμβάνει όλους, χωρίς να χρειάζονται ατομικές προσφυγές. Αυτά είναι, νομίζω, παραφάγκαλα των δικηγόρων, που θέλουν να οικονομήσουν το «κάτι τι» τους. Όπως το κράτος μας τα πήρε από όλους μαζί, έχει και την υποχρέωση να μας τα επιστρέψει σε όλους μαζί. ( εάν τα επιστρέψει… ) Τα υπόλοιπα, είναι «να ‘χαμε να λέγαμε…»
----------------------------------------
    Η Τουρκία, εκεί στην κυπριακή ΑΟΖ, κάνει τις «μαγκιές» της όπου την παίρνει. Μπορεί να τις κάνει στους Κύπριους. Μπορεί και στους Ιταλούς. Στους Γάλλους όμως και στους Αμερικάνους, θα κάνει… «τουμπεκί ψιλοκομένο»!
----------------------------------------
    Φτάνουμε στο σημείο, να ξεχωρίζουμε τους τρομοκράτες σε «καλούς» και «κακους». Και τους «καλούς» να τους χαϊδεύουμε μέσω της δικαιοσύνης, εγκαλώντας τους για… πλημμελήματα! Δηλαδή ποινές του στυλ «Σε παρακαλώ να μην το ξανακάνεις»! Παράδειγμα με το Ρουβίκωνα. Φαίνεται πως και αυτά τα παιδιά, «δικά τους είναι»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου