Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/3/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/3/2018)
Ανδρέας
    Μου έκανε εντύπωση, η μεγάλη ευχέρεια που ο πιστολάς έπιασε το πιστόλι του! Σαν κάτι απλό, σαν κάτι που είναι συνηθισμένος και εκπαιδευμένος να το κάνει. Όχι εδώ, φυσικά, αλλά στην πατρίδα του! Συμπεράσματα, ΔΙΚΑ ΣΑΣ!
--------------------------------------
    Αυτά με τα NAVTEX κτλ, παραέγιναν! Η «στραβή», όλο και πλησιάζει! Όλο και κάποιος θα αγανακτήσει, και θα τους την «κοπανίσει». Προφανώς, αυτό επιδιώκουν οι…. «σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ». Και μετά, θα έχουμε πάλι εκκλήσεις στον Θείο Σαμ να μην γίνει επέκταση.
--------------------------------------
    Σε κάτι συμφωνώ με τον Τσίπρα, παρά το ότι θα στεναχωρήσω αρκετούς. Που δεν παίρνει τηλέφωνο τον Ερντογάν. Να του πεί ΤΙ; Να τον παρακαλέσει; Έ, ΟΧΙ! Δεν γίνεται να παρακαλέσουμε τους Τούρκους, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ!
--------------------------------------
    Δεν ξέρω, με ποια λογική αθωώνονται συνέχεια οι «36» του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου. Αφού είναι ένοχοι και το ξέρουμε καλά! Αυτό θα γίνεται τώρα; Εδώ και 20 χρόνια; Ας περιμένουν να «αποδημήσουν εις Κύριον» για να πάψουν τις διώξεις. Και μην ξεχνάμε, το πληρώσαμε πολύ ακριβά με τους Σημίτηδες και τους Παπαντωνίου….
--------------------------------------
    Μέχρι τώρα, οι Τούρκοι έχουν απασχολήσει τον Στρατό Ξηράς τους και την Αεροπορία τους, εναντίον των Κούρδων, ύρων κτλ. Το Ναυτικό τους το έχουν για να κάνει βόλτες! Πολύ φοβάμαι, πως θα το εμπλέξουν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ πέλαγος! Και σε περίπτωση συμπλοκών, για αυτούς μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες Τούρκοι νεκροί, είναι αμελητέα ποσότητα. Για εμάς όμως, ο κάθε Έλληνας ΜΕΤΡΑΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου