Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Χειροπέδες σε τέσσερις λαθρομετανάστες ανάμεσα τους και ο χειριστής του σκάφους στην Κύπρο



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Χειροπέδες σε τέσσερις λαθρομετανάστες ανάμεσα τους και ο χειριστής του σκάφους στην Κύπρο
    Στη σύλληψη τριών απαγορευμένων λαθρομεταναστών 46, 39 και 37 ετών  και ενός λαθρομετανάστη υπόπτου ως διακινητή 20 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου . Τα τέσσερα πρόσωπα μεταφέρθηκαν και κρατήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.
    Οι εξετάσεις της Αστυνομίας προκειμένου να διαφανούν οι συνθήκες άφιξης των 27 λαθρομεταναστών στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς αλλά και για σκοπούς εντοπισμού του διακινητή ή καπετάνιου ξεκίνησαν από νωρίς χθες το απόγευμα.
    Κατά τη χθεσινή νύχτα σε ξενοδοχειακό κατάλυμα της  Πάφου διανυκτέρευσαν οι έξι γυναίκες και τα πέντε ανήλικα παιδιά ανάμεσα και στα οποία και δύο βρέφη ενώ για τους 16 άνδρες έγιναν διευθετήσεις και διανυκτέρευσαν στη Πόλη Χρυσοχούς.
    Σύμφωνα με το ιστορικό της άφιξης των λαθρομεταναστών ήταν 16:35 όταν ρυμουλκήθηκε στο λιμανάκι του Λατσιού χθες το σκάφος στο οποίο επέβαιναν 27 άτομα λαθρομετανάστες,εκ των οποίων 16 άνδρες, 6 γυναίκες και 5 ανήλικα παιδιά ανάμεσα τους και δύο βρέφη.
    Το σκάφος απέπλευσε από τα τουρκικά παράλια.
    Για τους λαθρομετανάστες σήμερα γίνονται διευθετήσεις για την μεταφορά τους στο στο χώρο φιλοξενίας  Κοκκινοτριμιθιάς.
    Η πληροφορία  για το σκάφος στο οποίο μετέβαιναν λαθρομετανάστες λήφθηκε λίγο πριν τις 14:00 χθες. Άμεσα τέθηκαν σε κινητοποίηση όλες οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ Άκατος της Λιμενικής “Ποσειδών” έσπευσε στο μέρος για την ρυμούλκηση του πλοιαρίου  στο λιμανάκι του Λατσιού.
ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου